NIEUW: DATALUX.LT DIFFUSE

Nieuw type DATALUX-armatuur beschikbaar!

05-07-2022

Om een perfecte lichtbeleving bij industriële processen te realiseren introduceert LUMINAID een nieuw DATALUX-armatuur. Dit nieuwe LT Diffuse armatuur combineert een hoge lichtwaarde met een ongekende gelijkmatigheid en kleurherkenning. Installateurs en lichtexperts krijgen hiermee nog meer mogelijkheden om een homogeen lichtbeeld te creëren in combinatie met een hoog lichtniveau. Dit is met name geschikt voor beoordelingsruimten, autoschadeherstel, autoschadebedrijven, materiaalbewerkingsruimten, lasbewerkingsruimtes, et cetera.

Het betreft een doorontwikkeling van de bekende Diffuse technologie uit de AC serie, enkel nu met een hogere lichtoutput en als een LT-lijn te configureren. Het armatuur bestaat uit 4 versies: 2 varianten met verschillende flux-waardes in een 2 meter versie, en 2 varianten met verschillende flux-waardes in een 3 meter versie.

Dit type armatuur maakt onderdeel uit van de LT-productfamilie en laat zich eenvoudig aansluiten met de externe Meanwell drivers. Het armatuur kan eenvoudig geïntegreerd worden in gebouwbeheersystemen met Dali of andere sturingsprotocollen. Ook is dit nieuwe armatuur geschikt om een DCEM30DX noodverlichtingssysteem te integreren. Voor installateurs, adviseurs en lichtexperts die geïnteresseerd zijn in dit armatuur maken we graag tijd vrij voor een productintroductie.