LED’S MEET MAIKEL!

05-07-2022

Maikel is een van onze accountmanagers en vertelt jullie graag meer over zijn werk bij LUMINAID.

Wat is je functie en hoe ziet een werkdag er voor jou uit?
Mijn functie is accountmanager bij LUMINAID. Een werkdag begint met het maken van een ontbijtje en het zetten van een kop koffie. Daarna stap ik de auto in en rij ik naar mijn eerste afspraak. Mijn afspraken kunnen een aantal verschillende doelen hebben, van het onderhouden van de relatie, tot het opnemen van industrieel project tot het technisch en/of inhoudelijk adviseren van betrokken partijen en stakeholders. Rond de middag probeer ik even te lunchen en zet ik na de lunch mijn route weer voort naar de volgende afspraken. Bij thuiskomst verwerk ik de ontvangen informatie in het CRM en zet ik acties uit naar mijn collega’s.

Met wat voor uitdagingen krijg jij te maken in je functie en hoe zie jij de toekomst van LUMINAID?
Ik kom bij een grote diversiteit aan projecten van kleine hallen tot grote distributiecentra en een variëteit aan industrieën. Door mee te denken met onze klanten en daarbij rekening te houden met de geldende normeringen, het budget en het gewenste resultaat, probeer ik graag een zo compleet mogelijk en goed advies te geven wat een meerwaarde is voor onze klanten en de eindgebruiker.

Wat is het meest waardevolle dat je hebt geleerd bij LUMINAID?
Ik heb bij LUMINAID geleerd hoe belangrijk gelijkmatig licht is in industriële omgevingen. Hoe licht een positief effect heeft op de gebruikers en de omgevingen waarin zij werken.

Wanneer ga jij met een blij gevoel naar huis?
Ik ga met een blij gevoel naar huis als ik mijn relaties een advies heb gegeven waar ze ook echt iets aan hebben. Een technisch en financieel beter voorstel dat het verschil maakt voor de eindgebruiker. Om daarna in de praktijk ook de oplossing te zien maakt het helemaal af.