Horticulture

De expert in groeiverlichting

Neem contact op

Meer informatie

Dit is LUMINAID.

Onze passie is licht. Vanuit die passie zijn wij ervan overtuigd dat we met onze unieke kennis en ervaring de toepassing voor industriële en groeiverlichting kunnen verbeteren. Door niet uit te gaan van gebaande paden, maar door te kijken naar wat echt nodig en gevraagd wordt. We brengen comfort, productiviteit, veiligheid, gebruiksgemak en comptabiliteit in 1 product samen. Onze kracht zit in onze mensen. Een gedreven team van specialisten op het gebied van verlichting, elektrotechniek en de glastuinbouw. We werken samen met adviseurs, installateurs, telers, gebruikers en toeleveranciers om te komen tot de beste oplossingen.

Unieke projectondersteuning

Een optimale verlichtingsoplossing in een veeleisende omgeving vergt veelal maatwerk en specialisme. LUMINAID levert in de voorfase van een project engineeringsondersteuning (lichtplannen, aansluitschema’s, productiviteitsadvies bij teelten), en helpt bij het overtuigen van de gebruikers. Na opdracht leveren we tevens de complete bouwkundige montage van de verlichtingsoplossing.

R&D in eigen huis

Een gedreven team van specialisten is dagelijks aan het ontwikkelen, uitvoeren en testen voor diverse industriële toepassingen. Alle noodzakelijke disciplines zijn vertegenwoordigd voor het ontwikkelen van optische lenzen tot de ontwikkeling van elektronische aansturing en het ontwerpen van productie tools zoals spuitgiet en extrusie technieken. De afdeling is voorzien van adequate meet apparatuur zoals een unieke photo-goniometer (voor het valideren van lenzen) en een integrated sphere, voor het meten van alle photometrische en elektrische parameters

Eigen productie

LUMINAID produceert haar producten vanuit haar hoofdvestiging in Oud Gastel (nabij Roosendaal). De kwaliteit van het productieproces is geborgd door het ISO9001 gecertificeerd kwaliteitszorgsysteem van (test)procedures, en instructies. Samen met vaste toeleveranciers wordt hiermee de kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit van onze dienstverlening verzekerd. Het productieproces is zo ingericht dat opschaling snel en effectief kan worden ingezet naar gelang de marktvraag.

Onderdeel van Pallieter

LUMINAID B.V. maakt deel uit van de Pallieter Groep, divisie RENEFF. Deze sterke familieholding investeert in bedrijven waarbij gestreefd wordt naar groei en de deelnemingen een sterke positie opbouwen naar zowel de markt als de leveranciers. Alles staat hierbij in het teken van de lange termijn. Meer informatie: www.pallieter.com