Even kennis maken met….Jaime!

Simone Nuiten, onze nieuwe Supplychain Coordinator

20-02-2024

Sinds 1 januari 2024 is Jaime Bruinier gestart als Accountmanager bij Luminaid. We heten hem van harte welkom! Tijd om Jaime wat beter te leren kennen:

Kun je ons wat meer over jezelf vertellen en delen waar je momenteel aan werkt binnen jouw functie?

“Ik ben Jaime Bruinier, Accountmanager bij Luminaid. In mijn werk zorg ik ervoor dat installateurs en lichtexperts de perfecte lichtbeleving voor hun industriële projecten kunnen realiseren. Ik ben het vaste aanspreekpunt voor hen, wanneer het gaat om op maat gemaakte lichtontwerpen om werkplaatsen, magazijnen, productieomgevingen, sporthallen of parkeergarages van de beste verlichting te voorzien. Ik heb ruime ervaring in het ondersteunen van installateurs met de verlichting van nieuwbouwprojecten en specialiseer me nu volledig op het industriële vak.”

 

Je bent oorspronkelijk een topsporter, maar bent inmiddels al enige tijd actief in het verlichtingsvak. Hoe is jouw interesse in dit vakgebied ontstaan?

“Uiteindelijk ben ik er letterlijk ingerold. Het was in eerste instantie vooral de sales wat mij erg aansprak. Door mijn connecties heb ik een kans gekregen in zowel de sales als in de verlichting. Het is vooral mooi om te zien wat verlichting doet in bepaalde ruimtes en omgevingen. Ook al wordt vaak de verlichting als laatst toegepast, het is zo belangrijk om vanaf het begin van een project alles goed te hebben uitgedacht en ingetekend.”

 

Hoe wil je jouw rol als Accountmanager vorm gaan geven? 

“Ik ben vanuit het voetbal gewend om in een team te fungeren. Het mooie bij Luminaid is dat wanneer er een project binnenkomt, iedereen hier daadwerkelijk een belangrijk aandeel in heeft. Ik ga ervoor zorgen dat de schakels tussen onze klanten en onze binnendienst goed verlopen. Ik zal altijd luisteren naar de klant en probeer steeds mee te denken om te komen tot de juiste oplossing.”

 

Hoe zorg jij dat je met plezier naar je werk gaat/op welke manier haal jij voldoening uit je werk?

“Het leuke van accountmanager zijn is dat je altijd in contact staat met klanten en collega’s. En natuurlijk is het een kick als er een mooie order binnenkomt. Maar het geeft ook echt voldoening als de klant en vooral ook de eindgebruiker blij is met het eindresultaat.

 

Hoe ziet jouw perfecte niet-werkdag eruit?

Ik ben sinds een jaar een trotse papa van een dochter. Het is heerlijk om de dag te beginnen door iets leuks te doen met mijn gezin. Daarnaast ga ik graag een voetbalwedstrijd kijken van Royal Antwerp FC met wat vrienden. Na de wedstrijd naar een goede wijnbar voor een aperitiefje en als afsluiter lekker uit eten in de stad.