Even kennis maken met….

Simone Nuiten, onze nieuwe Supplychain Coordinator

11-02-2024

Sinds 1 februari 2024 is Simone Nuijten gestart als Supplychain Coördinator bij Luminaid. We heten haar van harte welkom! Tijd om Simone wat beter te leren kennen:

Kun je ons wat meer over jezelf vertellen en delen waar je momenteel aan werkt binnen jouw functie?
Ik ben Simone Nuijten, Supplychain Coördinator bij Luminaid. In mijn werk zorg ik ervoor dat onze klanten op tijd de beste verlichting in hun pand hebben hangen! Ik ben de schakel tussen onze productie en onze sales organisatie waarbij ik verantwoordelijk ben voor het plannen van werkorders en bestellingen bij leveranciers. Voor de sales ben ik het eerste aanspreekpunt voor zowel de nieuwe als bestaande orders. We produceren immers bij Luminaid op order.

Je hebt een Bachelor in Ondernemerschap, en kennis en ervaring op het gebied van procesinrichting en bedrijfskunde. Hoe is jouw interesse in dit vakgebied ontstaan?

Tijdens mijn studie heb ik me verdiept in procesoptimalisatie en zo mijn Lean Greenbelt certificaat behaald. Daarna ben ik gestart in een functie op het gebied van marketing, maar al snel kwam ik er achter dat mijn hart toch meer uitging naar de bedrijfsprocessen en het optimaliseren hiervan. Zo kwam ik al snel terecht bij Luminaid. Zij zitten midden in een transformatie naar order-gestuurd werken, in combinatie met een volledig nieuw productplatform. Een leuke uitdaging die ik graag wilde aangaan.

Hoe wil je jouw rol als Supplychain Coördinator vorm gaan geven?
In mijn rol als Supply Chain Coördinator wil ik mij in gaan zetten voor een effectieve en efficiënte supply chain en het waarborgen hiervan. Verder vind ik een goede en fijne samenwerking met alle belanghebbende belangrijk en wil ik mij inzetten voor het evalueren van prestaties.

Hoe zorg jij dat je met plezier naar je werk gaat/op welke manier haal jij voldoening uit je werk?
Ik hou er niet van om stil te zitten en wil gewoon lekker bezig zijn. Verder vind ik het leuk om problemen aan te pakken en te verbeteren waar nodig. Daarvoor zit ik hier dus wel goed. Tot slot zorgt een goede sfeer op het werk ook dat ik met plezier naar mijn werk ga.

Hoe ziet jouw perfecte niet-werkdag eruit?
Tijdens mijn perfecte niet-werkdag start ik de dag rustig met een kopje koffie en een ontbijtje om vervolgens lekker te gaan fitnessen of boksen. Sporten vind ik namelijk heerlijk en ik ben dan ook regelmatig in de sportschool te vinden. Verder kan ik ontzettend genieten van een hapje en een drankje en vind ik het leuk om af en toe een feestje mee te pakken. Bij mijn perfecte niet-werkdag ga ik dus het liefst ’s avonds lekker uit eten en misschien pak ik wel een feestje mee.