Relighting Vink Luchtkanalen

verbeterde werkomstandigheden én energiebesparing!

 

Introductie

Vink Products is onderdeel van Vink Groep, en dé fabrikant van rechthoekige, ronde en ovale luchtkanalen en van luchttechnische componenten zoals buitenluchtroosters en dakkappen. Metaalsoorten als gegalvaniseerd staal, aluminium, RVS en blank staal in plaatdikten van 0,75 – 5 mm worden in de hoogwaardige produktielokatie verwerkt tot kant en klare producten. Naast metalen luchtkanalen fabriceert Vink Products ook kunststof (PIR-POL) luchtkanalen. Met andere woorden: bij Vink zorgen ze voor lucht!

Verduurzaming fabriek met LED-verlichtingslijnen
De keuze voor Luminaid’s LED-verlichting is gemaakt vanwege het verlaagde energieverbruik en de langere levensduur. Daarnaast zijn de materialen in LED-verlichting een stuk duurzamer dan conventionele verlichting. De materialen zijn beter te recyclen en worden makkelijker hergebruikt.

Bevorderlijk voor de werkomstandigheden
De nieuwe Datalux LED-verlichting zorgt voor continu licht, wat de arbeidsomstandigheden ten goede komt. Zo zijn flikkeringen verleden tijd en zorgt LED voor een rustig en gelijkmatig lichtbeeld zonder schaduw. Daarnaast is de noodverlichting geïntegreerd in de LED-verlichtingslijnen. Alle lijnen geven bij stroomuitval nog voldoende licht om een veilige weg naar de uitgang te vinden

Energiereductie als thema binnen het MVO-beleid
Bovendien zijn de nieuwe LED-verlichtingslijnen zeer zuinig en leveren daarmee een grote bijdrage aan het reduceren van het energieverbruik in de fabriek. Een investering en stap die past binnen Vink’s MVO-beleid waarin energiereductie een belangrijk thema is.

 

Relighting Vink Products BV

Verduurzaming én aangename werkomstandigheden

Vink Productie