Modexpress is een internationaal georiƫnteerd bedrijf dat de logistiek regelt voor een groot aantal modebedrijven. Om ruimte te geven aan hun groei is onlangs een nieuw gebouw van 40.000m2 gerealiseerd. Het betreft een vooruitstrevend kantoor, dat rondom voorzien is van glas met op bovenste verdieping een groot dakterras. Het warehouse, met een bruto vloeroppervlakte van circa 39.000m2, is zo ontworpen dat dit flexibel ingericht kan worden met stellingvloeren tot vier lagen hoog.
De bouw van deze prachtige klus was voor rekening van Unibouw. ETB Willem Bos tekende voor het ontwerp en realisatie van alle elektrotechnische installaties.
Belangrijk onderdeel daarbij was het hoogwaardig lijnverlichtingsysteem in het warehouse. Dit kent immers een zeer hoge hal met daarnaast diverse vloeren met een laag plafond. DATALUX.LT bleek de ideale oplossing. Samen met ETB Willem Bos is tevens gewerkt aan een optimale integratie van de lichtlijnen in het KNX-gebouwbeheersysteem. Met slimme actuatoren is dit opgelost.

 

 

 

 

Warehouse Modexpress

Lijnverlichting voor 39.000 m2 warehouse