Jubileum Wanda en Leon!

Wanda en leon zijn vandaag 10 jaar in dienst!!

01-09-2023

 

Op vrijdag 1 september 2023 zijn twee Luminaid collega’s alweer 10 jaar in dienst. Het gaat om Wanda Verrest en Leon Vermeer.

Wanda startte in september 2013 als echte MVA (Manusje van Alles). Van het maken van lichtberekeningen, tot het lossen van containers met armaturen die we destijds nog importeerde. Niets was Wanda te gek. In de afgelopen 10 jaren heeft ze zich doorontwikkeld naar de sales engineering tot uiteindelijk verantwoordelijk te zijn voor de algehele orderverwerking. Daarnaast is Wanda altijd een rots in de branding geweest voor installateurs en haar collega’s.

Met Leon Vermeer is het niet veel anders. Deze doorgewinterde koude verkoper startte eveneens in september 2013 ter ondersteuning van het salesteam. Op een prettige eerlijke manier weet Leon relaties te onderhouden en te ondersteunen. In de loop der jaren heeft Leon zich opgewerkt als Sales Support Manager, waarbij hij eindverantwoordelijk is voor de gehele ondersteuning van de buitendienst medewerkers, alsmede de gehele afhandeling van de aftersales. Er zijn maar weinig installatiebedrijven en lichtexperts in Nederland die nog geen kennis hebben gemaakt met de adequate en proactieve werkwijze van Luminaid. We kijken dan ook uit naar de komende tien jaren samen met Wanda en Leon door te gaan!