Interview Van Hooff BMW

Een kort interview bij Van Hooff BMW

21-02-2020

Al enige tijd hangt onze DATALUX bij BMW Dealer Van Hooff in de werkplaats. Onze commercieel medewerker Timon van der Hel is langs gegaan om product foto’s te maken en heeft enkele vragen besproken met Ab van Hooff, de directeur/eigenaar van de BMW dealer in Veldhoven.

De reden dat Van Hooff BMW dealer voor LUMINAID heeft gekozen is omdat LUMINAID een hele persoonlijke klantenbenadering heeft. De samenwerking is dan ook prettig verlopen. Ab van Hooff geeft aan dat er bij LUMINAID korte lijnen zijn, vragen snel opgepakt worden en dat de medewerkers erg flexibel zijn. Om de DATALUX verlichting op te hangen moest er goed samengewerkt worden met de monteurs in de werkplaats. De BMW dealer was tijdens het re-lighting project namelijk gewoon open. Dit was het in het begin even zoeken maar ook daarin werd er goed meegedacht.

Het eindresultaat? Heel goed, prima licht opbrengst, in eerste instantie was het even wennen voor de medewerkers omdat de lampen meer licht uitstraalden maar dat wendde heel snel. Terug naar de oude lampen? Dat zou echt niet kunnen volgens de medewerkers van de BMW Dealer van Hooff.