Vlekkeloze toepassing

in uitdagende werkomgevingen!

14-01-2021

Vlekkeloos toepassen in uitdagende werkomgevingen!

Het DATALUX verlichtingssysteem staat bekend om de vlekkeloze toepassing in de meest uitdagende HACCP gecertificeerde werkomgevingen. In deze ruimtes wordt er vaak met reinigingsmiddelen en hoge druk gewerkt. Omdat het DATALUX verlichtingssysteem standaard IP65 is en het een rond profiel heeft wordt er stofophoping vermijdt en zijn de armaturen eenvoudig schoon te houden!

LUMINAID biedt diverse oplossingen waarbij elke uitdagende werkomgeving tot een mooi resultaat wordt gebracht. Wil je meer weten over DATALUX lijnverlichting of wat wij voor uw uitdagende werkomgeving kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze licht experts door HIER te klikken!


Project Engel-Lastec!

Een mooie realisatie in de werkplaats bij Engel-Lastec! Er is hier gekozen voor het DATALUX.LT verlichtingssysteem. De verlichtingsoplossingen van LUMINAID geven werknemers de energie die ze nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. Verlichting levert een belangrijke bijdrage aan hoe mensen zich voelen. Comfortabele en natuurlijke verlichting ondersteunt de medewerkers en verhoogt het gevoel van welzijn.

Op de werkvloer zijn productiviteit en veiligheid afhankelijk van het welzijn van de medewerkers. Optimale concentratie is van groot belang om fouten met verstrekkende gevolgen te kunnen voorkomen. Wil je meer weten over DATALUX lijnverlichting of wij wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze licht experts op door HIER te klikken.