Verlichting parkeergarage

Innovatieve verlichtingssystemen voor parkeergarages

"Totaalinstallateur Lomans heeft met DATALUX.LT een verlichtingsysteem gevonden met een industriële uitstraling die tevens eenvoudig voldoet aan de strenge duurzaamheidseisen. "

Lomans Totaalinstallateur

"Samen met Willemsen Installatie BV heeft Altrex gekozen voor een DATALUX.LT verlichtingsysteem. Hiermee wordt een optimaal lichtniveau bewerkstelligd tegen zeer lage operationele kosten én met een lange levensduur."

Willemsen Installatie BV
 • Snel weten wat u kunt besparen?

  Vul uw gegevens in

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verlichting parkeergarage

Luminaid is dé specialist op het gebied van professionele verlichting voor parkeergarages

Luminaid is dé specialist voor het ontwikkelen, produceren en installeren van verlichting in parkeergarages. Het creëren van verlichtingsoplossingen is onze passie en innovatie is daarbij altijd onze drijfveer. We werken samen met een team van gedreven specialisten. Professionals op het gebied van elektrotechniek en bedrijfsverlichting én ervaring met het aanleggen van verlichting in parkeergarages.

Neem contact op

 • Continue lichtlijn met uniform licht
 • Hoge efficiëntie > 180 lm/Watt
 • Uit te breiden met slimme applicaties
 • Armatuur als ophangsysteem

Verlichting parkeergarage - Gelijkmatige verlichting

Bij het aanleggen van verlichting in een parkeergarage is het belangrijk dat de verlichting gelijkmatig is. Want in een ruimte waarin auto’s en voetgangers zich samen voortbewegen is veiligheid extra belangrijk. Wanneer er nog parkeerplekken vrij zijn, maar ook wanneer alle parkeerplekken in de parkeergarage in gebruik zijn is het belangrijk juiste verlichting in de parkeergarage te hebben. Met het DATALUX verlichtingssysteem kunnen we die gelijkmatigheid van verlichting in een parkeergarage garanderen, om zo een zo veilig mogelijke omgeving te creëren.

Waarom DATALUX verlichting in de parkeergarage

Bij het plaatsen van verlichting in een parkeergarage moet er met een aantal zaken rekening gehouden worden. Veiligheid is er zoals we hierboven al aangeven een van. Daarnaast moet er in een openbare ruimte ook rekening mee worden gehouden dat de verlichting duurzaam en slag- en stootvast is. Daarnaast zijn er nog meer redenen om voor parkeergarage verlichting van LUMINAID te kiezen:

 • Extreem duurzaam
 • Heeft zeer lage operationele kosten
 • Te integreren met sensoren plug-and-play
 • Zeer energiezuinig
 • Lage onderhoudskosten

We mochten onze DATALUX verlichting al in meerdere parkeergarages installeren. Op onze site leest u meer over deze projecten.

h

P+R Sassenheim

Deze bedrijven gingen u voor!

Deliflor Nieuwaal

DC Hulst

Peute Recycling

Warehouse Modexpress

Electro Power Systems Geldermalsen

RAVAS Zaltbommel

VRU Ademlucht werkplaats

Dinnissen Procestechnology

Relighting Vink Products BV

2e fase FlowServe Etten-Leur

Weten wat Luminaid voor
u kan betekenen?

Wij helpen u graag met uw vragen of direct met een lichtplan op maat!