Snel energie besparen?

Eenvoudig een lage energierekening en een perfecte lichtbeleving

"Totaalinstallateur Lomans heeft met DATALUX.LT een verlichtingsysteem gevonden met een industriële uitstraling die tevens eenvoudig voldoet aan de strenge duurzaamheidseisen. "

Lomans Totaalinstallateur

"Samen met Willemsen Installatie BV heeft Altrex gekozen voor een DATALUX.LT verlichtingsysteem. Hiermee wordt een optimaal lichtniveau bewerkstelligd tegen zeer lage operationele kosten én met een lange levensduur."

Willemsen Installatie BV
  • Snel weten wat u kunt besparen?

    Vul uw gegevens in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bespaar op uw elektriciteitsverbruik

Industriële LED-lijnverlichting van LUMINAID levert tot wel 80% energiebesparing op ten opzichte van oude TL-lijnverlichting. Al honderden bedrijven gingen u voor bij het vervangen van oude verlichting in bedrijfshallen, werkplaatsen, productieruimten, warehouses, koel- en vriesruimte en bestaande parkeergarages. LUMINAID LED-lijnverlichting is extreem efficiënt en kent een zeer laag energieverbruik met een hoge lichtopbrengst.

Neem contact op

  • Tot wel 80% minder elektriciteitsverbruik
  • Een perfecte lichtbelevening op de werkvloer
  • Geen onderhoud meer
  • Snel een eenvoudig geplaatst

Een perfecte lichtbeleving

Bij LUMINAID geloven we in het perfecte licht om mee te werken. Rustig lijnlicht zonder onderbrekingen gaat de komende jaren de nieuwe standaard worden voor een geweldige lichtbeleving. Het verhoogt de productiviteit, comfort en de uitstraling van de onderneming. Personeel werkt met LED-lijnverlichting van LUMINAID liever bij u dan elders.

Direct een offerte op maat?

Geen onderhoud meer

LED-lijnverlichting van Luminaid gaat tot ruim 100.000 branduren mee! Vervanging van lampen is dus niet meer nodig. Onze armaturen zijn zo ontworpen dat ze extreem lang meegaan. Door te kiezen voor de beste elektronische componenten, verregaande kwaliteitstesten bij het fabricageproces in Oud Gastel (NL) zijn vervelende en dure vervangklussen verleden tijd.

Neem contact op

Snel en eenvoudig geplaatst

De LED-lijnverlichtingsproducten van Luminaid zijn plug-and-play te installeren. Samen met uw installateur of lichtexpert wordt de demontage van de oude verlichting en het ophangen en aansluiten van de nieuwe LED-lijnverlichting volledig uit handen genomen. En dat met een zo beperkte verstoring van uw bestaande bedrijfsprocessen. De Luminaid-montageteams hebben ruime ervaring met het vervangen van bestaande verlichting bij de meest uitdagende productie- en opslaglocaties in Nederland en daarbuiten.

Deze bedrijven gingen u voor!

Deliflor Nieuwaal

DC Hulst

Peute Recycling

Warehouse Modexpress

Electro Power Systems Geldermalsen

RAVAS Zaltbommel

Hoe gaan we te werk?

LUMINAID LED-lijnverlichting is verkrijgbaar via een netwerk van professionele verlichtingspartners. Dat zijn de betere elektrotechnische installatiebedrijven en lichtexperts. Neem nu contact op met één van onze adviseurs voor het maken van een plan van aanpak op maat via een van onze partners.

Neem contact op

Weten wat Luminaid voor
u kan betekenen?

Wij helpen u graag met uw vragen of direct met een lichtplan op maat!