Noodverlichtingsunits van LUMINAID

"het onderhoud wordt er een stuk makkelijker door"

23-11-2020

De noodverlichtingsunits
Door de unieke noodverlichtingsunits van LUMINAID zullen niet alleen de vluchtwegen veilig verlicht worden, maar ook het onderhoud wordt er een stuk makkelijker door. Zodra de spanning uitvalt schakelt de volledige lichtlijn automatisch op noodstroom over. Het standaard DATALUX armatuur zal hierdoor een lichtniveau van 80% tot 10% bereiken met daarbij een hoge gelijkmatigheid.

Hierdoor is het mogelijk dat zelfs de noodverlichting de juiste lichtverdeling en hoogste gelijkmatigheid heeft binnen een bedrijfspand, magazijn en/of koel- en vrieshuis. Er wordt gebruik gemaakt van een centrale noodaccubox die op gebruiksvriendelijke hoogte gemonteerd kan worden. Hierdoor is het vervangen van de accu of een controle erg gemakkelijk.

 

Het LUMINAID WVS team
LUMINAID is trots op de leuke en fijne samenwerking met leerwerkbedrijf WVS. Het team dat met enthousiasme aan de armaturen werkt speelt een belangrijke rol binnen LUMINAID. Het doel van WVS is om de medewerkers te ontwikkelen en ze uit te laten stromen naar de reguliere arbeidsmarkt. Het werk dat LUMINAID levert aan WVS is gecompliceerd en uitdagend maar daardoor voor de medewerkers motiverend! Bij WVS maakt het team wat voor LUMINAID werkt half fabricaten wat resulteert in een vergrote capaciteit en een snelle levering aan klanten.