MONTAGETIP VAN EMRE: NOVEMBER 2022

10-11-2022

Onze Uitvoerder Emre Bozoglu ondersteunt installateurs en lichtexperts bij de montage van DATALUX-lichtlijnen.  Deze keer: onze unieke montageservice voor installatiebedrijven!

“Ik kom nog veel installateurs tegen die razend enthousiast zijn over onze, in Nederland geproduceerde, DATALUX-lichtlijnen, maar nog niet weten dat wij ook de volledige montage voor installateurs verzorgen. En dat is jammer. Want met onze installatieservice kunnen installateurs hun eigen mensen voor andere werkzaamheden inzetten en kunnen we samen zeer efficiënt te werk gaan”, aldus Emre. “Voor degene die nog niet met ons gewerkt heeft, licht ik hierbij graag nog eens toe hoe wij voor installateurs te werk gaan”;

“Al in de offertefase werken we samen met de afdeling calculatie/werkvoorbereiding van de installateur over hoe we het lijnverlichtingsproject zo goed mogelijk kunnen aanvliegen. We maken vooraf eenvoudig te lezen montagetekeningen die de onderlegger vormen van wat we met elkaar afspreken. Omdat we jarenlange ervaring hebben in zowel nieuwbouw en bestaande situaties zijn we gewend mee te gaan met de processen op de bouw. Mijn collega’s op de binnendienst werken de definitieve tekeningen uit en zorgen ervoor dat de juiste materialen op tijd, duurzaam verpakt en compleet op de bouw aanwezig zijn. In mijn rol als Uitvoerder zie ik erop toe dat onze monteurs veilig werken, volgens de aanpak die ik vooraf met de uitvoerder van de installateur heb afgestemd. Wanneer we gereed zijn neem ik het werk samen met onze opdrachtgever af en leveren we op. Het komt vaak voor dat op dat moment nog geen spanning aanwezig is op de bouw. Onze teams hebben daarvoor een mobiele stroomvoorziening in de bus waarmee we de lichtlijnen werkend kunnen opleveren”.

Als je als installateur geïnteresseerd bent in onze montageservice, dan kun je contact opnemen via https://lnkd.in/e2nbD8C of bellen via 06 15297087.