Marktintroductie DATALUX.IQ lijnverlichting boven verwachting

vanaf nu leverbaar!

02-03-2016

Luminaid is gestart met de uitlevering van de eerste, meer dan 10 projecten waarbij Luminaid’s nieuw lijn verlichtingssyteem DATALUX.IQ wordt toegepast.

Dit nieuwe product is speciaal ontworpen om de voordelen van continue lichtlijnen en het licht comfort te waarboren zonder enige concessie te doen aan de concurrentie positie. DATALUX.IQ kan met recht de nieuwe standaard genoemd worden.

DATALUX.IQ is een DC-gestuurde lichtlijn, waardoor het armatuur onderhousvrij is en de voeding is aan het begin van de lichtlijn geplaatst. De gehele lichtlijn kan met eenvoudige aanpassing als noodarmatuur fungeren waardoor standaard altijd aan de nieuwste veiligheidseisen voldaan wordt.

Het armatuur heeft een lengte van 3.000 millimeter waardoor installatie snel en eenvoudig gaat. Het systeem kent een klikverbinding wat zonder extra gereedschap een IP65 verbinding maakt. DATALUX.IQ is tevens een systeem wat ethernet door koppelt, waardoor het systeem eenvoudig uit te breiden is met ethernet applicaties zoals IP camera’s, luidsprekers en WIFI accespoint.

De productie van het nieuwe armatuur vindt plaats bij Luminaid te Roosendaal. Voordelen van eigen assemblage zijn dat de kosten niet opwegen tegen de flexibele configuratie mogelijkheden versus grote voorraden.

Wilt u meer informatie omtrent de DATALUX.IQ, kunt u altijd contact met ons opnemen.