Maak kennis met LUMINAID: een interview met Thomas Frijters

Een interview met Thomas Frijters

06-07-2021

Maak kennis met LUMINAID: een interview met Thomas Frijters

Thomas Frijters is werkzaam als Sales Engineer bij LUMINAID. Hij woont in Zevenbergen (Noord-Brabant) met zijn vrouw en twee kinderen. In zijn vrije tijd leest hij graag boeken en bakt hij met de kinderen. Ook heeft Thomas een passie voor zwemmen en is hij vrijwilliger bij de reddingsbrigade in Breda. Thomas heeft de opleiding Maritieme Techniek in Delft afgerond waardoor hij met alle technische zaken rekening houdt.

Thomas heeft al jaren ervaren met het maken van technische tekeningen doordat hij in de scheepsbouw heeft gezeten en een vliegende start heeft gemaakt bij LUMINAID eind 2020. Thomas ondersteunt de sales met lichtplannen, montage tekeningen en zorgt ervoor dat alle offertes op tijd verzonden worden. “Ik vertaal de wens van de klant in een oplossing die zo kost effectief mogelijk is” zei Thomas toen hem gevraagd werd in een zin zijn functie te beschrijven.

“Mijn uitdagingen liggen in het nog verder verdiepen in de markt waar LUMINAID in zit en de nieuwste technologische ontwikkelingen in de gaten houden” gaf Thomas aan op de vraag welke uitdagingen hij tegen gaat komen de komende tijd. De toekomst van LUMINAID ziet er goed uit volgens Thomas, “Ik verwacht ook dat LUMINAID een nog duurzamer bedrijf gaat worden. Dit stralen we al steeds meer uit want we zijn het al. Maar het is in de huidige tijd nooit genoeg. Daarnaast denk ik dat het ontlasten van de klant nog belangrijker gaat worden. Er zal uiteindelijk een full service optie zijn, een soort totaal pakket waarmee alles gelijk geregeld is voor de klant”. Bent u benieuwd wat Thomas voor u kan betekenen? Neem contact op via www.luminaid.eu of vul het contact formulier in door hieronder op de knop te drukken!