LUMINAID organiseerde top-workshop

zeer gevarieerd aanbod van onderwerpen over lijnverlichting

05-10-2016

LUMINAID’s workshop Lijnverlichting, woensdag 28 september 2016 is een enorm succes geworden. Een groot aantal deelnemers uit de installatie- en bouwsector, eindgebruikers en adviseurs hebben zich laten voorlichten over de toepassing van licht in een industriële omgeving.

Sprekers van Royalhaskoning DHV, Markkant Advies & Projectmanagement en Elektropartners hebben inzicht gecreëerd in de grote veranderingen en voordelen die nieuwe verlichtingstechnologieën op de werkvloer met zich meebrengen. Na een heldere introductie van LUMINAID’s CTO Frank Dings over de beleving van licht werd stil gestaan bij het specificeren van lichteisen, het beoordelen van lichtplannen en de praktijkervaring met nieuwe lichtconcepten. De workshop is een van de reeks workshops welke LUMINAID zal organiseren om de industrie op de hoogte te houden van de mogelijkheden nieuwe innovatieve lijnverlichtingstechnologieën.

Tijdens de workshop presenteerde LUMINAID tevens de eerste uitgave van de LUMINAID Journal, een krant welke meer inzicht biedt in de aspecten innovatie, duurzaamheid, projectmanagement, installatietechniek en financiële planning rondom de toepassing van licht in een industriële omgeving. Geïnteresseerden kunnen een gratis exemplaar opvragen via info@luminaid.eu.