Luminaid introduceert nieuwe productlijn

intelligente lijnverlichting zoals u van ons kent, maar dan nog een stapje verder

29-09-2015

Na vorig jaar twee nieuwe ranges van -in eigen huis ontwikkelde- lichtoplossingen te hebben gelanceerd, heeft Luminaid aangekondigd dat er binnenkort een derde serie innovatieve armaturen voor de professionele markt zal worden gelanceerd.

De aankondiging van deze nieuwe generatie modulaire lijnverlichting, waar een uitvoerig researchtraject aan voorafging, haakt in op de toenemende vraag naar slimme en veelzijdige armaturen die niet alleen voorzien in onafgebroken efficiënte lichtlijnen maar ook nog eens de mogelijkheid bieden om andere functionaliteiten te herbergen. WiFi, camera’s en intercomspeakers behoren hierbij onder andere tot de eerste mogelijkheden. Aanvullende modules zullen later volgen. Een belangrijk verschil met de eerder ontwikkelde producten is dat dit armatuur in no time is te installeren.

Naast het installatiegemak en de voordelen op het gebied van data- en communicatie infrastructuur zal met name ook de prijs/kwaliteit verhouding een een doorslaggevend aankoopargument zijn voor potentiële investeerders. Het armatuur vormt de basis voor het nieuwe lichtlijnsysteem en kan worden uitgevoerd in verschillende optische mogelijkheden. Het syteem is, net als bijna alle andere producten van Luminaid, bestand tegen stof, water en vandalisme.

 

De Datalux serie zal medio Q1 van het nieuwe jaar beschikbaar zijn en is breed inzetbaar binnen uiteenlopende toepassingsgebieden.