LED’S MEET WANDA!

09-09-2022

Wanda is onze Commercieel Medewerker Binnendienst en vertelt jullie graag meer over haar werk bij LUMINAID.

Wat is je functie en hoe ziet een werkdag er voor jou uit?
Ik ben recent van functie veranderd, waar ik voorheen de projecten uitrekende in het begin traject, zit ik nu meer aan de achterzijde als Commercieel Medewerker Binnendienst. De projecten die nu als order bij ons binnenkomen, verwerk ik in ons bestellingssysteem.

Rond half 6 in de ochtend begint mijn dag, even snel wassen en aankleden en voornamelijk zorgen dat mijn jongste dochter op tijd de trein (even checken of er geen problemen op het spoor zijn) richting Tilburg kan nemen om daar haar middelbare school (HAVO) en dansopleiding te volgen. Vervolgens ga ik naar Oud Gastel en start rond 8.00 uur met een thee en het doornemen van alle inkomende mails. De binnenkomende orders worden direct ingegeven door mij. Regelmatig bespreek ik de orders en statussen hiervan met mijn collega’s van productieplanning en logistiek. Tussendoor neem ik ook alle telefoons aan en beantwoord de vragen van onze klanten, of ik verbind de telefoons door aan de juiste collega’s binnen LUMINAID. Rond 16.30 zit mijn werkdag er meestal weer op en kan ik naar huis, even eten maken. Soms vinden onze dochters het fijn om nog even geholpen te worden met hun huiswerk, waar ik ze dan ook graag mee ondersteun.

Welk onderdeel van je werk vind je heel tof en welk onderdeel wat minder?
Ik geniet ervan om onze klanten te woord te staan en te zorgen dat ze goed geholpen worden, of dit nu gaat om technische inhoudelijke vragen of specifieke vragen inzake levertijden of doorverbinden naar de juiste collega. Ik kan het enorm vervelend vinden als ik het gevoel heb dat ik de klant niet goed heb kunnen helpen.

Wat is in jouw visie kenmerkend voor een goede sfeer in het team en hoe belangrijk is dat voor jou?
Een goede sfeer binnen het bedrijf vind ik een vanzelfsprekende voorwaarde. Daarom probeer ik met iedereen op een leuke en respectvolle manier om te gaan, maar ook zal ik mijn best doen om je altijd te helpen als mijn werkzaamheden het toelaten.

Wat is het meest bijzondere moment dat je in de afgelopen maand(en) hebt meegemaakt in je werk?
Het feest wat we afgelopen juni hadden, omdat LUMINAID 10 jaar bestaat was erg fijn. We hebben met ons allen goed gelachen en genoten. Om daarbij te zien, hoe we in deze 10 jaar (waar ik sinds deze maand 9 jaar bij hoor) tot deze groei zijn gekomen, bevestigt voor mij alleen nog maar meer dat ik hier een hele fijne werkplek met fijne collega’s heb, waar ik trots op ben. Ik kijk dan ook uit naar ons volgende jubileum. Op naar 25 jaar! 😊