LED’S MEET ROY & SAMET

20-03-2023

Onlangs zijn Roy en Samet begonnen bij Luminaid. Roy is gestart als Accountmanager en Samet als werkvoorbereider. Roy zal nieuwe relaties opbouwen met installateurs en lichtexperts en Samet regelt de montage die Luminaid verzorgt voor haar klanten.

More about Roy:
Roy is geboren in Arnhem. Zijn grootste passie is muziek en is dan ook in de weekenden regelmatig te vinden in het Amsterdamse nachtleven als DJ in o.a. Satchmo, Secret Garden, Bar Kitchen van Rijn en Escape Club. Benieuwd naar zijn muziek? Zijn DJ mixen kan je vinden op https://lnkd.in/e7D-RbEW. Verder houdt Roy van reizen en gezellige avondjes met vrienden onder het genot van een goed glas wijn. Ook wandelen met zijn hond met een beetje zonnig weer vindt Roy heerlijk!

More about Samet:
Samet is 28 jaar en komt uit Roosendaal. Hij is getrouwd en heeft een prachtige dochter van 2 jaar. Samet gaat in zijn vrije tijd graag klussen in de tuin en wandelen in het bos met zijn gezin. Door zijn eerdere werkervaring heeft hij geleerd om stressbestendig en flexibel te zijn. Dit was dan ook nodig om bepaalde werkzaamheden uit te kunnen voeren. Samet krijgt een voldaan gevoel door het werken onder druk en heeft ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij Luminaid!