LED’S MEET RAUL!

08-08-2022

Raul is onze Operations Manager en vertelt jullie graag meer over zijn werk bij LUMINAID.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ท๐—ฒ ๐—ณ๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ผ๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚ ๐˜‚๐—ถ๐˜?
Als Operationeel Manager ben ik verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten vanaf inkoop tot en met het juist en tijdig leveren bij de klant, en alle stappen daartussen. Dit maakt mijn werkdag ook ontzettend dynamisch; het ene moment zit ik samen met een collega de voorraden en levertijden te analyseren, en het andere moment zit ik bij รฉรฉn van onze partners aan tafel over de afstemming van onze klantbehoeftes. Vaak begin ik mijn werkdag met een rondje langs collegaโ€™s, het bijwerken van e-mails en prioriteren van de taken die gedaan moeten worden. Op deze manier hou ik voor mezelf scherp wat belangrijk is en hou ik ruimte voor collegaโ€™s om dingen te bespreken of af te stemmen.

๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ/๐—Ÿ๐—จ๐— ๐—œ๐—ก๐—”๐—œ๐—— ๐—ต๐—ฎ๐—ฑ, ๐—ฏ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป?
Dat er toch meer bij komt kijken dan alleen een lamp wat licht geeft. Vooraf had ik nooit gedacht dat een lichtfabrikant zich bezig zou houden met de beschikbaarheid van de juiste elektronische componenten, de klant zou ondersteunen in verschillende aansluitschemaโ€™s, en dat de verlichting volledig wordt afgestemd op de wensen van de klant en het project. Intern hebben we dan ook een mooi gezegde:ย โ€˜als het makkelijk zou zijn, was iedereen wel lampenboer gewordenโ€™. En zo zie ik het ook echt. Laat ons maar alle complexe zaken omtrent elektronica en verlichting oplossen, dan houden we het zo makkelijk mogelijk voor onze klanten.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ท๐—ฒ ๐—ณ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐˜€๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ด๐—ฎโ€™๐˜€ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐˜‚๐˜‡๐—ฒ?
Van alles en nog wat; van films tot en met de actualiteit. Zolang er maar wat flauwekul bij komt kijken. De lunchpauze is voor mij echt even een moment om te ontspannen, en met collegaโ€™s te hebben over andere dingen dan werk. En af en toe een grapje maakt de sfeer altijd een stuk gezelliger, of met mooi weer naar buiten te gaan.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ณ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ(๐—ฒ๐—ป) ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ?
Dat collegaโ€™s uitspreken dat ze een hecht team zijn en voor elkaar klaar staan. En dat zie je ook echt terug in hun dagelijks werk. Een recent voorbeeld is het gebruik van palletbonnen; op initiatief vanuit het magazijn en met behulp van andere directe collegaโ€™s worden deze nu gebruikt bij grotere projecten zodat de installateur of montageploeg beter weet wat op welke pallet ligt. Het is ontzettend leuk om te zien dat collegaโ€™s meedenken met het bedrijf, oplossingen samen uitwerken en deze meteen toepassen.