LED’S MEET MERVE!

12-12-2022

Merve is onze Marketing Medewerker en vertelt jullie graag meer over haar werk bij LUMINAID.

Wat is je functie en hoe ziet een werkdag er voor jou uit?
Ik ben de Marketing Medewerker van LUMINAID. Ik houd me bezig met zowel interne zaken als externe zaken. Mijn focus ligt op de branding van LUMINAID en de industriële lijnverlichtingsoplossingen. Ik ondersteun waar nodig mijn collega’s, met name de verkopers. Mijn werkdag is nooit hetzelfde. Elke ochtend check ik eerst mijn mailbox en mijn to-do list. Daarna maak ik een planning voor die dag. Op dit moment ben ik bezig met een marketingplan voor 2023. Verder zorg ik onder andere voor content op onze social media kanalen en de awareness en zichtbaarheid bij onze doelgroepen. Ook zorg ik voor de nieuwsbrief, houd ik de website bij en ga ik bijvoorbeeld bij klanten op bezoek om foto’s te maken van werkomgevingen waar onze lampen hangen.

Wat is het meest waardevolle dat je hebt geleerd bij LUMINAID?
Ik heb best veel geleerd bij LUMINAID. Dit komt ook doordat dit mijn eerste baan is na mijn studie. Tijdens mijn studie was er meer focus op de B2C marketing. Bij LUMINAID kwam ik in een B2B omgeving terecht: strategie, doelgroep, content, etc. is anders dan dat ik gewend was. Verder heb ik geleerd hoe belangrijk licht eigenlijk is in ons leven, maar ook in industriële werkomgevingen. Het is toch iets waar je normaal niet zo snel bij stil staat.

Wat is in jouw visie kenmerkend voor een goede sfeer in het team en hoe belangrijk is dat voor jou? 
Voor een goede sfeer in het team vind ik het belangrijk dat iedereen op een leuke en respectvolle manier met elkaar omgaat. Verder vind ik het belangrijk dat er een informele werkomgeving is, dan voel je je eerder op je gemak en kan je makkelijker met collega’s communiceren. Ik denk dat er zo eerder een wij-gevoel ontstaat in een organisatie.

Over welke veranderingen of vernieuwingen ben je het meest enthousiast? 
Volgend jaar komen er nieuwe dingen aan. We zijn dit jaar hard bezig geweest met de ontwikkeling van de NEXT GEN, een nieuwe lichtlijnplatform, die wij 12 januari 2023 zullen lanceren. Verder zijn wij bezig met een rebranding: denk aan een nieuwe logo en huisstijl. Het wordt zeker een succesvol jaar!