Lijnverlichting

Bij elke vorm van warehousing & logistiek

Minimaliseer uw operationele kosten voor uw warehouses door duurzame verlichting. Niet enkel in energieverbruik, maar ook qua levensduur. En dat gecombineerd met een uniek gelijkmatig lichtbeeld maakt DATALUX de nieuwe standaard voor distributiecentra en opslaglokaties. De armaturen van LUMINAID zijn standaard stofdicht waardoor ze extreem lang meegaan. Door de toepassing van de zogenaamde driver buiten het systeem zullen de onderhoudskosten zeer laag blijven. Het meest indrukwekkend is het zeer lage energieverbruik per vierkante meter zonder dat daarbij afbreuk wordt gedaan aan het lichtniveau.

Neem contact op

Waarom Luminaid

Voor warehousing en logistiek

  • Extreme lage operationele kosten
  • Productiviteit verhogend
  • Intelligent systeem
  • Extreem energiezuinig
  • Smart sensoren
  • Standaard dimbaar
  • Geïntegreerde noodverlichting
DC van DIJK

EXTREEM LAGE OPERATIONELE KOSTEN

Een verwachte levensduur van ruim 100.000 branduren door de toepassing van externe drivers, stofdichte armaturen en onder gedimensioneerde lichtbronnen. Het exploitatiekosten van en DATALUX verlichtingsysteem in een distributiecentrum zijn extreem laag.

 

Werkzaamheden bij DC van Kramp met DATALUX verlichting

PRODUCTIVITEIT VERHOGEND

De door LUMINAID zelf ontwikkelde lenstechnologie zorgen niet alleen voor een voldoende lichtniveau op de vloer, maar vermijden verblinding en distribueren het lichtniveau over de gehele stelling. Hiermee neemt de productiviteit op de werkvloer toe en wordt en positieve bijdrage geleverd aan veilige werkomstandigheden.

Hoge uniformiteit in de stellingen

EXTREEM ENERGIEZUINIG

DATALUX verlichtingsystemen hebben een ongekend laag energieverbuik per vierkante meter en zijn volledig geschikt voor toepassing in gebouwen met de hoogste BREEAM en LEED scores.
DATALUX lijnverlichtingsystemen bij logistieke processen zijn af te stemmen op de specifieke toepassing in grote hallen: stellingspaden, picken, het creëren van value added services, overslag, kwaliteitscontrole, etc.

De producten van LUMINAID

DATALUX.LT

De nieuwe standaard
voor lijnverlichting

Het minimalistisch ontwerp gericht op een optimale lichtbeleving en duurzaamheid in veeleisende omgevingen maken het DATALUX.LT systeem tot de standaard van industriële lijnverlichting. Continu licht zonder verblinding, een zeer lange levensduur en modulaire opbouw.

Meer informatie

PLUG.END

LUM-LS01xx-END0-0001 De PLUG.END wordt aan het einde van elke lichtlijn gemonteerd om de lichtlijn stof- en spatwaterdicht af te sluiten.

DATALUX montagebeugel ZS40

LUM-LS00xx-CLMP-ZS40 Montagebeugel voor DATALUX lichtlijnsystemen in koel- en vrieshuizen

DATALUX montagebeugel draad

LUM-LS00xx-CLMP-SL40 RVS montagebeugel voor DATALUX lichtlijnsystemen

PIR Sensor Tronic

LUM-DL02IQ-SNSR-PRxx Geïntegreerde aanwezigheidsdetectie voor de .IQ, .LT en .AC series

DATALUX.AC

Doorkoppelbare AC
armaturen

Het ongekende lichtniveau van het DATALUX lijnverlichtingsysteem is ook beschikbaar voor korte toepassingen of voor locaties waar een externe driver en noodverlichting niet noodzakelijk zijn. DATALUX.AC armaturen bestaan uit de bekende DATALUX armaturen, maar nu geïntegreerd met een hoogwaardige interne AC/DC driver. Hiermee kan iedere werkplek eenvoudig en snel voorzien worden van het fraaie licht uit het DATALUX systeem.

Meer informatie

PLUG.END

LUM-LS01xx-END0-0001 De PLUG.END wordt aan het einde van elke lichtlijn gemonteerd om de lichtlijn stof- en spatwaterdicht af te sluiten.

PLUG.OUT AC

LUM-DL01AC-PGOU-000A PLUG.OUT voor het doorlussen van DATALUX.AC armaturen of lichtlijnen. Kan ook gebruikt worden voor het afnemen van AC voeding.

DATALUX montagebeugel ZS40

LUM-LS00xx-CLMP-ZS40 Montagebeugel voor DATALUX lichtlijnsystemen in koel- en vrieshuizen

PLUG.IN AC

LUM-DL01AC-PGIN-00xx PLUGIN AC voor het aansluiten van DATALUX.AC armaturen. Verkrijgbaar als enkel voeding én als combinatie met dim signaal (0-10V) aansluiting.

BEKIJK ONZE PROJECTEN

Re-lighting Lidl warehouse

Brouwers Transport Fase II

DC Braak Roosendaal

Bedrijfshal Sanitairkamer

DC TSN Group

DC Altrex Zwolle

Relighting FlowServe Etten-Leur

Projectinrichter Thereca

Bmodesto Lelystad

Motorcycle Storehouse

DC Boon Sliedrecht B.V.

DC Kramp integrated with Knapp system

DC Kramp Varsseveld

DC Dillewijn / Zwapak

DC Brouwers Logistics

Delicia Tilburg

CZ Kaas Rouveen

DC Van Dijk Groothandel Kampen

Neem contact op

Met onze lichtexperts

Zij helpen u graag met uw vragen of direct met een lichtplan op maat!

Neem contact op