Lijnverlichting

Voor iedere parkeergarage

Een veilige en comfortabele parkeergarage vraagt om verlichting met een hoge gelijkmatigheid. Ook wanneer alle parkeervakken bezet zijn. Het DATALUX verlichtingsysteem kent een ongekende gelijkmatigheid, zonder verblinding, die ook nog slag en stoot vast is. De operationele kosten worden tot een minimum beperkt door het extreem lage energieverbruik en de modulaire opbouw van het systeem. De toepassing van externe drivers vermijden de noodzaak tot het vervangen van armaturen waardoor en continu licht gegarandeerd is.

 

Neem contact op

Waarom DATALUX

Voor parkeergarages

  • Veilig en comfortabel licht voor garages
  • Slag- en stoot vast
  • Extreem duurzaam
  • Zeer lage operationele kosten
  • Camera’s, audio en sensoren plug-and-play te integreren
  • Zeer energiezuinig
  • Extreem lage onderhoudskosten

EXTRA FUNCTIES

Bij de toepassing van het DATALUX.IQ systeem wordt het mogelijk om eenvoudig functies toe te voegen de de veiligheid en het onderhoud van de garage verder vergroten. Onze geintegreerde 360 graden IP camera kan standaard in de lijn worden geklikt. Ook audio, sensoren en noodverlichting kan plug-and-play worden meegenomen. Hiermee wordt bespaard op de investering.

De producten van LUMINAID

DATALUX.LT

De nieuwe standaard
voor lijnverlichting

Het minimalistisch ontwerp gericht op een optimale lichtbeleving en duurzaamheid in veeleisende omgevingen maken het DATALUX.LT systeem tot de standaard van industriële lijnverlichting. Continu licht zonder verblinding, een zeer lange levensduur en modulaire opbouw.

Meer informatie

PLUG.END

LUM-LS01xx-END0-0001 De PLUG.END wordt aan het einde van elke lichtlijn gemonteerd om de lichtlijn stof- en spatwaterdicht af te sluiten.

DATALUX montagebeugel ZS40

LUM-LS00xx-CLMP-ZS40 Montagebeugel voor DATALUX lichtlijnsystemen in koel- en vrieshuizen

DATALUX montagebeugel draad

LUM-LS00xx-CLMP-SL40 RVS montagebeugel voor DATALUX lichtlijnsystemen

PIR Sensor Tronic

LUM-DL02IQ-SNSR-PRxx Geïntegreerde aanwezigheidsdetectie voor de .IQ, .LT en .AC series

DATALUX.AC

Doorkoppelbare AC
armaturen

Het ongekende lichtniveau van het DATALUX lijnverlichtingsysteem is ook beschikbaar voor korte toepassingen of voor locaties waar een externe driver en noodverlichting niet noodzakelijk zijn. DATALUX.AC armaturen bestaan uit de bekende DATALUX armaturen, maar nu geïntegreerd met een hoogwaardige interne AC/DC driver. Hiermee kan iedere werkplek eenvoudig en snel voorzien worden van het fraaie licht uit het DATALUX systeem.

Meer informatie

PLUG.END

LUM-LS01xx-END0-0001 De PLUG.END wordt aan het einde van elke lichtlijn gemonteerd om de lichtlijn stof- en spatwaterdicht af te sluiten.

PLUG.OUT AC

LUM-DL01AC-PGOU-000A PLUG.OUT voor het doorlussen van DATALUX.AC armaturen of lichtlijnen. Kan ook gebruikt worden voor het afnemen van AC voeding.

DATALUX montagebeugel ZS40

LUM-LS00xx-CLMP-ZS40 Montagebeugel voor DATALUX lichtlijnsystemen in koel- en vrieshuizen

PLUG.IN AC

LUM-DL01AC-PGIN-00xx PLUGIN AC voor het aansluiten van DATALUX.AC armaturen. Verkrijgbaar als enkel voeding én als combinatie met dim signaal (0-10V) aansluiting.

BEKIJK ONZE PROJECTEN

The Base D en Parking 22

Parkeergarage Munthof

Parkeergarage WILA

Parking Bisonspoor

Parking Bisonspoor Maarssen

P+R Sassenheim

Neem contact op

Met onze lichtexperts

Zij helpen u graag met uw vragen of direct met een lichtplan op maat!

Neem contact op