Lijnverlichting

Bij elke vorm van koel- en vrieshuizen

DATALUX lijnverlichtingsystemen zijn uitermate geschikt voor koel- en vrieshuizen, coldstores en andere specialistische opslaglocaties waarbij uitdagende temperaturen de norm zijn. In ruimten met temperaturen van ruim 40 graden onder nul functioneren onze verlichtingsystemen nog steeds optimaal. Zeker gecombineerd met de verwerking en opslag van voedselwaren is het DATALUX systeem de meest geschikte verlichtingoplossing. Door de modulaire opbouw van het DATALUX verlichtingsysteem worden de onderhoudskosten tot een minimum beperkt. Het gebruik van een externe voeding zorgt ervoor dat vervangen van armaturen niet meer noodzakelijk is.

 

Neem contact op

Waarom Luminaid

Voor koel- en vrieshuizen

  • Bewezen geschikt voor vriesruimten tot minus 40 graden Celsius
  • Standaard IP65
  • Ongekend gelijkmatig lichtniveau
  • Zeer energiezuinig
  • Extreem lage onderhoudskosten
  • Slag- en stootvast
  • Geschikt in stellingen èn verpakruimten
COOLPORT Maasvlakte II

VOOR DE KOUDSTE OMGEVINGEN

Wanneer gewerkt wordt in een extreem koude omgeving is het welzijn van de werknemer kritisch. Een goede verlichting, die altijd werkt, gelijkmatig, met een uitstekende kleurherkenning is cruciaal. DATALUX systemen zijn reeds geïnstalleerd bij diverse coldstores voor sappen en condensaat, opslag en verwerking van vis- en vlees, maar ook bij de opslag en handling van groente en fruit. Onze systemen zijn standaard IP65, slagvast en schakelaar naar diverse lichtniveau‘s. De keuze aan diverse lensoptieken zorgt voor de juiste verlichtingniveau’s in stellingpaden, pickruimten, en bewerkingsruimten.

De producten van LUMINAID

DATALUX.LT

De nieuwe standaard
voor lijnverlichting

Het minimalistisch ontwerp gericht op een optimale lichtbeleving en duurzaamheid in veeleisende omgevingen maken het DATALUX.LT systeem tot de standaard van industriële lijnverlichting. Continu licht zonder verblinding, een zeer lange levensduur en modulaire opbouw.

Meer informatie

PLUG.END

LUM-LS01xx-END0-0001 De PLUG.END wordt aan het einde van elke lichtlijn gemonteerd om de lichtlijn stof- en spatwaterdicht af te sluiten.

DATALUX montagebeugel ZS40

LUM-LS00xx-CLMP-ZS40 Montagebeugel voor DATALUX lichtlijnsystemen in koel- en vrieshuizen

DATALUX montagebeugel draad

LUM-LS00xx-CLMP-SL40 RVS montagebeugel voor DATALUX lichtlijnsystemen

PIR Sensor Tronic

LUM-DL02IQ-SNSR-PRxx Geïntegreerde aanwezigheidsdetectie voor de .IQ, .LT en .AC series

DATALUX.AC

Doorkoppelbare AC
armaturen

Het ongekende lichtniveau van het DATALUX lijnverlichtingsysteem is ook beschikbaar voor korte toepassingen of voor locaties waar een externe driver en noodverlichting niet noodzakelijk zijn. DATALUX.AC armaturen bestaan uit de bekende DATALUX armaturen, maar nu geïntegreerd met een hoogwaardige interne AC/DC driver. Hiermee kan iedere werkplek eenvoudig en snel voorzien worden van het fraaie licht uit het DATALUX systeem.

Meer informatie

CAP.IN AC

CAP.IN AC Universele aansluitdoos voor het begin van DATALUX.AC lijnverlichting. Geschikt voor aansluiten van voeding, noodverlichting en sturing. Stof- en spatwaterdicht.

PLUG.END

LUM-LS01xx-END0-0001 De PLUG.END wordt aan het einde van elke lichtlijn gemonteerd om de lichtlijn stof- en spatwaterdicht af te sluiten.

PLUG.OUT AC

LUM-DL01AC-PGOU-000A PLUG.OUT voor het doorlussen van DATALUX.AC armaturen of lichtlijnen. Kan ook gebruikt worden voor het afnemen van AC voeding.

DATALUX montagebeugel ZS40

LUM-LS00xx-CLMP-ZS40 Montagebeugel voor DATALUX lichtlijnsystemen in koel- en vrieshuizen

BEKIJK ONZE PROJECTEN

Coolport 2

Volautomatisch vrieshuis Kloosterboer

The Juice House

Koel- & Vriesbedrijf Van Soest B.V.

DC Boon Sliedrecht B.V.

Coolport Rotterdam

Aspen Skihal

Neem contact op

Met onze lichtexperts

Zij helpen u graag met uw vragen of direct met een lichtplan op maat!

Neem contact op