FLORALUX.imperum

Hoog efficiënte groeiverlichting

FLORALUX.imperum

Hoog efficiënte groeiverlichting

Het vermogen en de spectrale opbouw van deze hoog efficiënte groeilamp is volledig gericht op een maximale gewasgroei. Het FLORALUX.imperum armatuur levert het gewas de ideale balans tussen rood- en blauw licht. Rood licht levert de grootste vruchten en de meest intense vruchtkleur. Tevens draagt het bij aan het aantal gevormde bladeren. Met het blauwe licht van FLORALUX.imperum wordt de bloemknopvorming gestimuleerd en versnelt de rijping van de bloei. Tevens doet het de vruchten meer glanzen en verhoogt het gehalte aan suikers en vitamine C in de vrucht. En tenslotte wit licht wat zorgt voor vruchtherkenning.

Het armatuur is opgebouwd uit de meest geavanceerde LEDS beschikbaar op dit moment. Hiermee is met een laag geïnstalleerd vermogen een extreem hoge µmol/m2/s op het bladoppervlakte te behalen. De plant staat bij dit armatuur centraal.

 

 

Neem contact op

Toepassingsgebieden FLORALUX.imperum

  • Aardbeienteelt in de glastuinbouw (doorteelt óf doordrager)
  • Aardbeienteelt in gesloten omgevingen
  • Overige "soft-fruit" toepassingen
  • Vertical farming van vruchtdragende gewassen

Nieuw uitstralingsprofiel

FLORALUX.imperum heeft een uitstralende lichtbundel van 120֯ . Dit garandeert een volledig verlicht bladerdek in de aardbeienteelt onder glas. Daarnaast schijnt de lichtbundel op de vruchten van ernaast gelegen rijen. FLORALUX.imperum levert een maximale productie uitgedrukt in kilogrammen per vierkante meter in zowel een doorteelt- als doordrager teeltstrategieën. Daarnaast wordt de kwaliteit van de vrucht verbeterd. De uniek ronde behuizing van de lamp zorgt voor een diffuse verdeling van het licht. Hiermee wordt het licht gelijkmatig verdeeld over het gehele gewas.

Het FLORALUX verlichte teeltsysteem bestaat uit 3 meter armaturen die op variabele hoogte boven de teelt opgehangen worden. Het armatuur wordt eenvoudig doorgekoppeld en functioneert als een continue lichtlijn. De plant ervaart een hoogwaardig lichtniveau in het juiste spectrum, terwijl nauwelijks stralingswarmte ontstaat en een diffuus lichtbeeld wordt gecreëerd.

 

Onze Producten

DATALUX MONTAGEBEUGEL ZS40

LUM-LS00xx-CLMP-ZS40

RVS montagebeugel 40 mm voor het ophangen van DATALUX lichtlijnen. Geschikt voor gekoelde ruimtes.

Neem contact op

Met onze lichtexperts

Zij helpen u graag met uw vragen of direct met een lichtplan op maat!

Neem contact op