Engineering

LUMINAID biedt adviseurs en installateurs uitgebreide engineeringservices aan om te komen tot de meest efficiënte projectrealisaties. LUMINAID controleert graag uw lichtplannen, maakt aansluitschema’s en adviseert over de integratie met bijvoorbeeld data, KNX, Dali etc. Ook werken we graag samen in BIM omgevingen. Meer weten: neem contact op met een van onze verlichtingsexperts!

Montagediensten

LUMINAID biedt voor installateurs complete montagediensten waarbij de complete bouwkundige montage van LUMINAID’s lichtlijnsystemen wordt aangeboden. Veilig, snel en met ervaren montageteams, onder verantwoordelijkheid van een LUMINAID Projectleider. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs omtrent de mogelijkheden.

Financiering van uw

verlichtingssystemen

LUMINAID biedt samen met installateurs ondersteuning bij aantrekkelijke financieringsvormen zoals Financial Lease en Operational Lease. Specifiek voor projecten waar bestaande verlichting wordt vervangen door LUMINAID lijnverlichtingssystemen. Onze adviseurs maken graag een assessment van uw huidige situatie. Vervolgens ontvangt u een helder lichtplan en de terugverdienberekening. Op basis daarvan werken we de diverse financieringsopties uit.

Aftersales & garantie

Mocht u een onvolkomenheid van een van onze producten of diensten ervaren: we lossen het probleem graag op. Neem contact op met +31 88888 6555.

Lichtplan aanvragen

HELDER, EERLIJK EN DUIDELIJK

U zoekt naar passende functionele verlichting van een ruimte? LUMINAID’s deskundige lichtexperts  en -adviseurs helpen u om ideeën om te zetten in een concreet lichtplan met bijbehorende kostenraming.

Lichtplan aanvragen