Ons verhaal

De perfecte lichtbeleving bestaat!

Bij Luminaid geloven we in het perfecte licht om mee te werken. Rustig lijnlicht zonder onderbrekingen gaat de komende jaren de nieuwe standaard worden voor een geweldige lichtbeleving.

We zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit, het comfort en de productiviteit van werken beïnvloed wordt door de meerwaarde van een geweldige lichtbeleving.

Onze klanten willen meer dan alleen perfect licht. Adviseurs, installateurs, lichtexperts en natuurlijk eindgebruikers willen gemak, service en zekerheid. Ook daarin dagen we onszelf uit deze relaties een geweldige ervaring te bieden.

Dit maakt ons bijzonder

Productbeleving en klantervaring staan centraal

Voor onze klanten leveren wij een geweldig goed product, lokaal geproduceerd en met een superservice. We dagen onszelf elke dag uit om gezien te worden als het lichtbedrijf met de beste klantperformance.

In alles wat we doen, kiezen we voor de klant én het product. Het maakt Luminaid bijzonder dat we niet alleen continue licht via een slanke armatuur met een hoge beschermingsklasse bieden, we bieden de klant ook unieke waarden.

We bewijzen dat zowel de productbeleving als de klantervaring beide centraal kunnen staan in het leveren van de beste lichtbeleving. Adviseurs, installateurs, lichtexperts en eindgebruikers vinden dat geweldig!

Onze merkwaarden

Dit is wie we zijn

1. Onze innovaties voor de perfecte lichtbeleving

2. Onze kennis over de perfecte lichtbeleving

3. Onze garanties voor een perfecte lichtbeleving