FLORALUX.spectris

LUMINAID FLORALUX.spectris

01-07-2020

IDEALE BALANS TUSSEN PLANT EN MENS!

LUMINAID presenteert FLORALUX.spectris. De spectrale opbouw van deze groeilamp benadert het diffuse zonlicht en levert de professionele teler een ideale balans tussen mens en plant. De uitgekiende spectrale opbouw van het licht levert de gewenste gewasreactie, terwijl werknemers in de kas een comfortabele werkplek behouden. Het spectrum van FLORALUX.spectris is niet rood, wit & blauw, maar kent een volledigere opbouw die het zonlicht benaderd. Hiermee wordt een natuurlijke omgeving voor het gewas gecreëerd.

 

 

 

FLORALUX.spectris heeft een uitstralende lichtbundel van 120֯  Dit garandeert een volledig belicht bladerdek in de aardbeienteelt onder glas. Daarnaast schijnt de lichtbundel op de vruchten van ernaast gelegen rijen. FLORALUX.spectris levert een verbeterde strekking, alsmede vruchtontwikkeling in zowel een doorteelt- als doordrager teeltstrategieën. De uniek ronde behuizing van de lamp zorgt voor een diffuse verdeling van het licht. Hiermee wordt het licht gelijkmatig verdeelt over het gehele gewas. Dit beeld is vergelijkbaar met de combinatie diffuus glas en zonlicht.

 

 

Het FLORALUX belichte teeltsysteem bestaat uit 3 meter armaturen die op variabele hoogte boven de teelt opgehangen worden. Het armatuur wordt eenvoudig door-gekoppeld en functioneert als een continue lichtlijn. De plant ervaart een hoogwaardig lichtniveau in het juiste spectrum, terwijl nauwelijks stralingswarmte ontstaat en een diffuus lichtbeeld wordt gecreëerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van FLORALUX.spectris? Maak nu een afspraak met een van onze licht experts en wij komen graag langs voor een kop koffie. Wij nemen uiteraard wat lekkers mee voor bij de koffie.