Maak kennis met Mike Maas!

Een interview met Mike Maas

12-10-2021

Maak kennis met Mike Maas!

Mike Maas is werkzaam als Werkvoorbereider bij LUMINAID. Hij woont in Breda (Noord-Brabant) met zijn vriendin en twee kinderen. In zijn vrije tijd is hij graag aan het koken. Ook heeft Mike een passie voor kitesurfen. Mike heeft gestudeerd aan de Hogere Technische school waardoor hij alle ins-en-outs weet als het om techniek gaat.

Mike heeft al jaren ervaring in de lichtwereld doordat hij als werkuitvoerder en werkvoorbereider bij verschillende bedrijven heeft gewerkt en een goede start heeft gemaakt bij LUMINAID. Mike zal zich bezig gaan houden met o.a. het maken van montage tekeningen, schouwingen houden op locatie en klanten ondersteunen. “Ik ga er voor zorgen dat het proces waar de klant in terecht komt, van montage tekeningen tot aan de montage, vlekkeloos gaat verlopen” zei Mike toen hem gevraagd werd in een zin zijn functie te beschrijven.

“Mijn uitdagingen nu liggen in het product met alle toebehoren en het systeem van LUMINAID te leren kennen en de manier waarop LUMINAID werkt in te rollen” gaf Mike aan op de vraag welke uitdagingen hij gaat tegen komen. De toekomst van LUMINAID wordt leukt en uitdagend volgens Mike, “Er zal uiteindelijk een compleet LUMINAID montage team zijn die heel Nederland door rijdt om de lichtlijnen op te hangen. Daarnaast denk ik dat het ontlasten van de klant nog belangrijker gaat worden. De eindgebruikers willen het beste resultaat met een minimale inspanning”. Bent u benieuwd wat Mike voor u kan betekenen? Neem contact op via www.luminaid.eu of via +31 888 88 6555.