Tevreden klanten is waar Leon energie van krijgt!

Een interview met Leon Vermeer

30-07-2021

Tevreden klanten is waar Leon energie van krijgt!

Leon Vermeer is werkzaam als Business Developer bij LUMINAID. Hij woont samen met zijn vrouw en twee kinderen waar hij veel tijd mee door brengt; hij gaat regelmatig een dag weg en plant leuke activiteiten in met zijn kinderen. In zijn vrije gaat hij de natuur in om te wandelen of om offroad te crossen op verschillende motorvoertuigen.

Leon heeft de opleiding Chemische Technologie afgerond aan de HTS (Hoge Technische School) waardoor hij precies weet wat wel en niet kan met onze producten. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan als proces technoloog, sales manager, project manager en supervisor. Door de kennis die hij heeft opgedaan weet hij hoe je met klanten omgaat en ervoor zorgt dat ze altijd tevreden zijn.

Al sinds 2013 werkt Leon voor LUMINAID en houdt hij zich bezig met het ontzorgen van de klant. “Ik ontzorg en ondersteun de klant vanaf de offerte aanvraag tot en met de aftersales. Niks is mij te gek en zal altijd een stap extra zetten zodat de klant tevreden is”. Gaf Leon aan toen hem gevraagd werd zijn functie te omschrijven. Hier liggen dan ook de uitdagingen volgens Leon. Hij wil samen met heel het LUMINAID team LUMINAID naar het hoogste niveau van licht producenten brengen op de nationale en internationale markt.

LUMINAID heeft een product (een model) voor alle toepassingen van kantoor tot………………….. De eindgebruiker, de installateur en montage ploeg zien geen verschil maar wij zullen een enorm product portofolio hebben gaf Leon aan bij de vraag wat hoe de toekomst van LUMINAID eruit ziet. “We zullen ook in de toekomst de focus leggen om de klanten van A tot Z ontzorgen door flexibiliteit, de snelheid van levering en de snelle montage. Hierdoor zullen de kosten minimaal zijn bij zowel nieuwbouw en relighting”. Bent u benieuwd wat Leon voor u kan betekenen? Neem contact op via +31 888 88 6555 of vul het contact formulier.