Duurzame verlichting

Duurzame verlichting voor bedrijven

"Totaalinstallateur Lomans heeft met DATALUX.LT een verlichtingsysteem gevonden met een industriële uitstraling die tevens eenvoudig voldoet aan de strenge duurzaamheidseisen. "

Lomans Totaalinstallateur

"Samen met Willemsen Installatie BV heeft Altrex gekozen voor een DATALUX.LT verlichtingsysteem. Hiermee wordt een optimaal lichtniveau bewerkstelligd tegen zeer lage operationele kosten én met een lange levensduur."

Willemsen Installatie BV
  • Snel weten wat u kunt besparen?

    Vul uw gegevens in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Duurzame verlichting

Luminaid is dé specialist op het gebied van duurzame verlichting.

Duurzame verlichting is verlichting met een lange levensduur, minimaal energieverbruik en een zo klein mogelijke impact op het milieu. Alle verlichtingssystemen van LUMINAID voldoen aan deze duurzame verlichting criteria. Sterker nog, wij zijn de specialist op het gebied van duurzame verlichting. In eigen beheer ontwikkelen we innovatieve en duurzame oplossingen. DATALUX verlichting is duurzame verlichting voor op de werkvloer en openbare ruimtes. Met FLORALUX bieden we duurzame verlichting voor in de productieteelt. We testen al onze systemen zelf, zodat we altijd voor 100% kunnen staan achter de producten die we verkopen.

Neem contact op

  • Continue lichtlijn met uniform licht
  • Hoge efficiëntie > 180 lm/Watt
  • Uit te breiden met slimme applicaties
  • Armatuur als ophangsysteem

Duurzame verlichting op de werkvloer

Want in een prettige omgeving werken is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Gelijkmatige en rustige duurzame verlichting kan daarbij een wereld van verschil maken! Met onze DATALUX duurzame verlichting kunnen we iedere werkomgeving voorzien van duurzame verlichting, die voldoet aan alle eisen van nu. Waar die werkomgeving ook is!

Niet alleen duurzame verlichting

DATALUX verlichtingsoplossingen zijn niet alleen duurzame verlichting. Onze duurzame verlichting is ook te koppelen met bijvoorbeeld sensoren.. Dit maakt de DATALUX verlichting van LUMINAID niet alleen duurzame verlichting, maar ook een innovatieve en slimme oplossing!

h

Multifunctioneel continu licht

Deze bedrijven gingen u voor!

Deliflor Nieuwaal

DC Hulst

Peute Recycling

Warehouse Modexpress

Electro Power Systems Geldermalsen

RAVAS Zaltbommel

VRU Ademlucht werkplaats

Dinnissen Procestechnology

Relighting Vink Products BV

2e fase FlowServe Etten-Leur

Weten wat Luminaid voor
u kan betekenen?

Wij helpen u graag met uw vragen of direct met een lichtplan op maat!