Led Linienbeleuchtung

Für Gewächshäuser & Vertikal Farming

LUMINAID hat ein Beleuchtungssystem entwickelt, welches seine Funktion bereits in der Erdbeerproduktion bewiesen hat. Da herkömmliche Lichtlösungen schon länger existieren, wird derzeit viel mit LED-Beleuchtung experimentiert. LUMINAID lieferte als erster Beleuchtungshersteller eine LED-Lösung für die Produktion von Erdbeeren in einem Gewächshaus.

 

 

Kontaktieren Sie uns

Warum Luminaid

Für Gewächshäuser

  • LICHTSPEKTRUM: hohe PPFD für optimale Wachstumsstimulation
  • ENERGIEVERBRAUCH: weniger als 250 kW pro Hektar
  • STRAHLUNGSWÄRME: Auf dem Blatt nur eine Erhöhung von 1,2°C
  • KLIMAANLAGE: extrem niedrige Konvektionswärme

HET ARMATUUR

Door de ultieme karaktereigenschappen van FLORALUX.LT
is het armatuur geschikt om door te koppelen en als een lange lichtlijn boven de aardbeienrij te hangen. Het spectrum van de FLORALUX.LT is afgestemd op een optimaal assimilatieproces van de aardbeienplant. De FLORALUX.LT wordt gebruikt als een dag verlengende lichtbron waardoor het gehele jaar aardbeien in Nederland geteeld kunnen worden. Tevens is er voldoende wit licht aan toegevoegd wat buiten de assimilatiedoeleinden ook voldoende werklicht geeft en kleuren goed zichtbaar zijn tijdens de pluk.

LICHT SPECTRUM

Het kleurenspectrum van de FLORALUX.LT is toegespitst op een optimaal groeiproces. Het overgrote deel is 660 nm (diep rood) om het groeiproces van de plant gaande te houden. Van de overige kleuren is 450 nm (blauw) doormiddel van fosforen omgezet naar wit licht zodat ook groen en geel in het spectrum zichtbaar zijn. De intensiteit is meer dan voldoende om op het bladerdek een PPFD van meer dan 170 micromol te meten.

De producten van LUMINAID

FLORALUX.LT

Der Standard
für Linienbeleuchtung

Das FLORALUX.LT-System bietet Landwirten die einzigartige Möglichkeit, die Ernte effizienter zu planen und die Anzahl der Ernten pro Jahr zu erhöhen. Dies basiert auf den hohen PAR-Werten von FLORALUX. Das System liefert Licht, das aktiv die Verbesserung der verschiedenen Wachstumszyklen steuert.

More information

BEKIJK ONZE PROJECTEN

Neem contact op

Met onze lichtexperts

Zij helpen u graag met uw vragen of direct met een lichtplan op maat!

Kontaktieren Sie uns