FLORALUX.LT

Led Linienbeleuchtung mit Wachstumsförderung

FLORALUX.LT

Optimales Wachstum für Erdbeeren

LUMINAID hat ein Beleuchtungssystem entwickelt, das seine Anwendbarkeit in der Erdbeerproduktion bewiesen hat. LUMINAID lieferte als erster Beleuchtungshersteller eine LED-Lösung für die Produktion von Erdbeeren in einem Gewächshaus. Dies ergibt eine höhere Ausbeute in der sonnenarmen Zeit und ermöglicht den Betreibern der Anlage, eine zusätzliche Ernte pro Saison zu erzielen. FLORUX.LT bietet eine höhere Produktion bei geringen zusätzlichen Kosten und einer einfachen Installation.

Kontaktieren Sie uns
Hereijgers-Verdaesdonck

Toepassingsgebieden Floralux.LT

  • Aardbeienteelt in de glastuinbouw
  • Aardbeienteelt in gesloten omgevingen
  • Overige "soft-fruit" toepassingen
  • Vertical farming van vruchtdragende gewassen

Hogere opbrengst vaker telen per jaar

Door de ultieme karaktereigenschappen van FLORALUX.LT is het armatuur geschikt om door te koppelen en als een lange lichtlijn boven de aardbeienrij te hangen. Het spectrum van de FLORALUX.LT is afgestemd op een optimaal assimilatieproces van de aardbeienplant. De FLORALUX.LT wordt gebruikt als een dag verlengende lichtbron waardoor het gehele jaar aardbeien in Nederland geteeld kunnen worden. Tevens is er voldoende wit licht aan toegevoegd wat buiten de assimilatiedoeleinden ook voldoende werklicht geeft en kleuren goed zichtbaar zijn tijdens de pluk.

.

Hereijgers-Verdaesdonck

Optimaal spectrum 

Voor vruchtontwikkeling

Het kleurenspectrum van het FLORALUX.LT systeem is toegespitst op een optimaal groeiproces. Het overgrote deel bedraagt 660 nm (diep rood).  Dit om het groeiproces van de plant gaande te houden. Van de overige uitgestraalde kleuren is 450 nm (blauw) doormiddel van fosforen omgezet naar wit licht zodat ook groen en geel in het spectrum zichtbaar zijn. De intensiteit is meer dan voldoende om op het bladerdek een PPFD van meer dan 170 micromol te meten.

Unsere produkte

Neem contact op

Met onze lichtexperts

Zij helpen u graag met uw vragen of direct met een lichtplan op maat!

Kontaktieren Sie uns