DATALUX nieuwsbrief 06/4/2020

Maandag ochtend nieuwsbrief week 15 - 06 april

14-04-2020

DE LUMINAID MAANDAGOCHTEND NIEUWSBRIEF

Week 15 – 06 april

Relighting projecten
Door de strenge maatregelen die op dit moment gelden in heel Nederland door het COVID-19 virus staan bedrijfshallen en parkeergarages leeg. Hierdoor is het een goed moment om in deze ruimten uw verlichting te verbeteren! Onze DATALUX lijnverlichting zorgt voor een goed verlichte, moderne, veilige en duurzame werkplek. In combinatie met onze sensoren zijn er dan ook meerdere mogelijkheden met onze lijnverlichting zoals verschillende stand-by standen. Dit houdt in dat de capaciteit van de verlichting stand-by op 10% staan en pas gaan branden op 100% op het moment dat er iemand voorbij loopt of binnen rijdt. Daarnaast is er voor speciale activiteiten de mogelijkheid om de verlichting met een overbruggingsschakelaar op 100% te zetten.

 

Beschikbaarheid Sprinkler Tronic
Afgelopen week is de release geweest van de nieuwe “Sprinkler Tronic”. Er is al erg veel interesse getoond in de nieuwe tronic. Er komen dan ook veel vragen binnen over wanneer de Sprinkler Tronic beschikbaar wordt en hoeveel deze gaat kosten. LUMINAID kan nu bevestigen dat de Tronic alleen beschikbaar was op 1 april 2020! Mocht u toch nog meer informatie willen over wanneer de Sprinkler Tronic weer beschikbaar zal zijn of over onze armaturen? Kijk dan op onze site www.luminaid.eu of klik op de knop hieronder.

 

Wist u dat?
Onze DATALUX armaturen getest zijn tegen chemische stoffen en schoonmaak middelen? U kunt de resultaten vinden bij downloads!