DATALUX NIEUWSBRIEF 28/04/2021

De LUMINAID DATALUX nieuwsbrief!

05-05-2021

DATALUX armaturen en circulariteit

Als producent van energiezuinige verlichtingsystemen denkt LUMINAID na over de invloed van de door haar geproduceerde producten op de leefomgeving. We dragen bij aan een samenleving waarin zo min mogelijk afval wordt gecreëerd en een optimaal behoud van grondstoffen wordt bewerkstelligd. Vanaf het ontwerp houden we rekening met een economisch systeem waarbij groei is losgekoppeld van het groeiend gebruik van natuurlijke, eindige grondstoffen. Onze armaturen kunnen na een eerste gebruiksfase ingeleverd worden waar ze na een kleine aanpassing weer hergebruikt kunnen worden.

Wil je meer weten over DATALUX armaturen en circulariteit? Download de whitepaper op onze website HIER.


Onze projectleider op locatie!

Wanda Verrest is werkzaam als Sales Engineer bij LUMINAID. Zij woont in Etten-Leur (Noord-Brabant) met haar man en twee dochters. In haar vrije tijd leest ze boeken en is ze verzot op koken. Ook heeft Wanda een passie voor auto’s en brengt ze graag tijd door met haar twee dochters. Wanda heeft de opleiding MTS Elektrotechniek met specialisatie installatie afgrond en is erg nauwkeurig.

Wanda heeft 23 jaar ervaring als onder andere Sales Engineer waarvan 8 jaar bij LUMINAID en is ze een vaste waarde voor LUMINAIDs klanten en het team. Wanda ondersteunt de sales met lichtplannen, montage tekeningen en zorgt dat de offertes op tijd verzonden worden.

Met wat voor uitdagingen krijg jij te maken in je functie en hoe zie jij de toekomst van LUMINAID?
“De benodigde lichtplannen en montagetekeningen worden steeds complexer en uitdagender” gaf Wanda aan bij de vraag welke uitdagingen ze tegenkomt. “Dat komt omdat gebouwen aan steeds meer eisen moeten voldoen en energiezuiniger worden ingericht”.
In de toekomst verwacht Wanda dat licht nog belangrijker gaat worden; “Licht wordt het middel dat data gestuurd gaat worden waardoor het nog energiezuiniger en efficiënter gaat worden”. Voor LUMINAID betekent dit dat lichtplannen en montage tekeningen nog belangrijker en uitgebreider gaan worden. “We zullen de klanten meer gaan ontzorgen en eventueel de installaties gaan begeleiden zodat alles precies gemonteerd wordt zoals de klant dat wenst”. Bent u benieuwd wat Wanda voor u kan betekenen? Neem contact op via www.luminaid.eu of vul het contact formulier in door hieronder op de knop te drukken!Project van de maand!

DC Braak

DC Braak

Op het bedrijventerrein Borchwerf I te Roosendaal is DC Braak opgeleverd. Dit moderne en hoogwaardig logistiek distributiecentrum is ontworpen door Stripes Architects en is ontwikkeld door Interveste. Bouwer Bolckmans realiseerde dit gebouw met een totale oppervlakte van circa 28.600 m². Het DC is ontwikkeld met de ambitie Breeam Outstanding en voorziet o.a. in zonnepanelen, LED-verlichting, bewegingssensoren.

Hoogwaardig installateur Van Dijnsen heeft alle elektrotechniek verzorgt. Een van de uitdagingen was een uniek gelijkmatige lichtbeleving tegen de hoogste duurzaamheidsstandaarden. De keuze voor DATALUX was toen snel gemaakt. Het gehele distributiecentrum is voorzien van DATALUX-lijnverlichting, met geïntegreerde noodverlichting en slim geprogrammeerde PIR tronics.