DATALUX nieuwsbrief 26/01/2021

De LUMINAID DATALUX nieuwsbrief!

27-01-2021

Nieuw decentrale noodunit  voor DATALUX.AC lichtlijnen!


Sinds kort is bij het DATALUX.AC systeem ook noodverlichting te verkrijgen. De DCEM.AC tronic wordt eenvoudig in de lijn geplaatst waardoor in een handomdraai voldaan wordt aan wettelijke noodverlichtingseisen. De ingebouwde slimme accu levert bij uitval van de netspanning tot 3 uur lang noodverlichting. Uiteraard zijn de DCEM.AC tronics zowel te gebruiken in combinatie met AC-lichtlijnen alsmede LT-lichtlijnen. De DCEM.AC komt met 4 verschillende lensopties, zodat voor iedere bedrijfsruimte een geschikte noodverlichting mogelijk is. De bijbehorende IES files zijn voor de professionele lichtplanner down te loaden vanaf onze website.


Goedgekeurd voor EIA norm 2021!

Ook in 2021 kunnen ondernemers die investeren in een DATALUX lijnverlichtingssysteem gebruik maken van de Energie-investeringsaftrek (EIA). In 2021 zijn de bijbehorende regels verder aangescherpt op het gebied van levensduur en kwaliteit. Zo kunt u in 2021 alleen EIA voordeel krijgen voor lampen met een lange levensduur, zoals DATALUX. De eis voor energie-efficiëntie per vermogen is komen te vervallen.

Alle DATALUX armaturen voldoen aan de levensduurcriteria L90B50 of hoger. Meer informatie kunt u vinden in de energie lijst 2021 (pagina 27) of in de productsheets van onze armaturen. Meer weten? Neem contact HIER op en we helpen u graag verder!

 


Maak kennis met LUMINAID! Interview met Renee de Ruyck! 

Renee De Ruyck is begin januari begonnen als Accountmanager bij LUMINAID. Ze woont in Hauwert (Noord-Holland) met haar man en twee kinderen. In haar vrije tijd studeert ze graag waardoor ze al meerdere diploma’s heeft. Ze is nu bezig met haar Master of Science in Management en doet er nog een taal cursus naast. Ze wandelt graag met de kinderen en gaat graag op vakantie.

Renee is een echte alles doener. Ze heeft meerdere bijbaantjes gehad die enorm verschillend zijn; promotiewerk, vrijwilligerswerk voor ouderen, werken in de thuiszorg en verschillende functies bij een storing/incidenten meldkamer. Ze houdt van aanpakken en kijkt verder dan dat haar functieomschrijving aangeeft.
Ze creëert mogelijkheden voor zichzelf en pakt deze met twee handen aan. Zo is ze bij haar vorige werkgever van verkoop binnendienst naar Accountmanager gegroeid omdat de kansen er lagen en de mogelijkheid er was.

Elektrotechniek is niet vreemd voor Renee. Naast dat haar vader docent elektrotechniek is heeft ze er zelf ook kennis en ervaring over op gedaan toen ze werkte voor Vercoma een deurintercom/video leverancier. Deze kennis zet ze graag in voor LUMINAID om klanten te helpen en te ontzorgen. “Ik vind persoonlijk contact belangrijk en wil graag relaties opbouwen voor de lange termijn” geeft Renee aan.

 

Wat vind Renee van DATALUX lijnverlichting?
“Ik verkoop niet iets waar ik niet achter sta” gaf Renee gelijk aan toen haar deze vraag werd gesteld. “Het is een duurzaam en veilig product. Daarnaast zie ik de voordelen om je pand te verlichten met DATALUX”.
Toen de vraag werd gesteld wat ze verwacht van haar tijd als accountmanager bij LUMINAID zei ze het volgende: “Ik wil het klantenbestand laten groeien en LUMINAID nationaal bekend maken en indien mogelijk ook internationaal”. Renee heeft veel zin in haar tijd bij LUMINAID. Wil je weten wat Renee en LUMINAID voor u kunnen betekenen? Neem contact met op met een van onze lichtexperts of vul het contact formulier in HIER!


Project van de maand!

Engel-Lastec te Staphorst
Bij Engel-Lastec in de werkplaats zijn de werknemers met laswerk bezig om op maat gemaakte staalwerken te maken voor particulieren en bedrijven. Er is hier gekozen voor het DATALUX.LT verlichtingssysteem. Op de werkvloer zijn productiviteit en veiligheid afhankelijk van het welzijn van de medewerkers. Optimale concentratie is van groot belang om fouten met verstrekkende gevolgen te kunnen voorkomen.

De verlichtingsoplossingen van LUMINAID geven werknemers de energie die ze nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. Verlichting levert een belangrijke bijdrage aan hoe mensen zich voelen. Comfortabele en natuurlijke verlichting ondersteunt de medewerkers en verhoogt het gevoel van welzijn. Wil je meer weten over DATALUX lijnverlichting of wij wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze licht experts HIER.