DATALUX nieuwsbrief 23/3/2020

Maandag ochtend nieuwsbrief week 13 - 23 maart

14-04-2020

DE LUMINAID MAANDAGOCHTEND NIEUWSBRIEF

Week 13 – 23 maart

Bereikbaarheid LUMINAID
Ondanks de strenge maatregelen die LUMINAID neemt om de verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen, zijn we nog volledig operationeel. Het team werkt zoveel mogelijk thuis en vervangt haar fysieke afspraken zoveel mogelijk door conference calls en videomeetings. De productieafdeling en het magazijn zijn nog volledig operationeel. We leveren dan ook gewoon uit. Ook voor lichtberekeningen advies etc. kunt u gewoon bij ons terecht. Maar wel telefonisch of per email. Ons kantoor is voor externe partijen gesloten.

 

Uitbreiding van het LUMINAID team
Afgelopen week is Christiaan Buddemeyer begonnen als Sales Representative Germany. Christiaan zal LUMINAID gaan vertegenwoordigen in Duitsland. Christaan woont in Duitsland en heeft jaren lang gewerkt voor diverse Nederlandse bedrijven. Hij kent de Duitse verlichtingsmarkt goed en gaat dit gebruiken om LUMINAID in Duitsland op de kaart ze zetten!

 

Wist u dat?
Als producent van energiezuinige verlichtingsystemen die lang mee gaat denkt LUMINAID na over de invloed van de geproduceerde producten op onze leefomgeving. We dragen bij aan een samenleving waarin zo min mogelijk afval wordt gecreƫerd en een optimaal behoud van grondstoffen wordt bewerkstelligd.