DATALUX NIEUWSBRIEF 30/03/2021

De LUMINAID DATALUX nieuwsbrief!

30-03-2021

Slimme multifunctionele bewegingssensor!

De bewegingssensor van LUMINAID is een totaaloplossing. De tronic is te gebruiken in combinatie met AC-lichtlijnen alsmede LT-lichtlijnen. Door het gebruik van de bewegingssensor wordt nog efficiënter en duurzamer met licht omgegaan.

  • Traploos dimbaar 
  • Schakelbaar: voor, achter of beide kanten van de lijn
  • Te combineren met alle gebouwbeheerssystemen 
  • Geen dimbare driver nodig t.b.v. extra armaturen
  • Voldoet aan de hoogste BREEAM eisen

De sensoren zijn beschikbaar voor hoge en lage montage en er zijn diverse types beschikbaar. Voor meer informatie over de bewegingssensor kunt u terecht op de product sheet en de bijbehorende IES files zijn voor de professionele lichtplanner down te loaden vanaf onze website.


Onze projectleider op locatie!

Onze Projectleider Nick Ouendag is op een nieuwbouwlocatie van een grote gekoelde opslag voor fruit. Hier wordt gebruik gemaakt van LUMINAID’s unieke DATALUX lichtlijnen. Het betreft een fraai voorbeeld hoe wij in opdracht van de installateur zorgen voor de perfecte lichtinstallatie.

LUMINAID heeft in de voorfase een uitgebreid lichtplan opgesteld en na opdracht zullen de definitieve details uitgewerkt worden in een overzichtelijke montagetekening.  Als Projectleider is Nick verantwoordelijk voor de tijdige levering onsite en de snelle montage van de lichtlijnen conform de engineering. Ben je benieuwd wat LUMINAID voor installateurs kan betekenen? Maak een afspraak of bekijk onze services op de website!


Maak kennis met LUMINAID!
Nick Ouendag zorgt voor oplevering!

Nick Ouendag is werkzaam als Projectleider bij LUMINAID. Hij woont in Etten-Leur (Noord-Brabant) met zijn vriendin en dochtertje. In zijn vrije tijd sport hij graag. Hij fitnest graag en als het mooi weer is springt hij op de mountainbike! Nick heeft de opleiding elektrotechnicus afgerond en is met zijn twee rechterhanden regelmatig in de weer.

Voordat Nick bij LUMINAID kwam te werken is hij werkzaam geweest als tekenaar, werkvoorbereider en werkplanner. In 2014 begon hij bij LUMINAID als Sales Engineer en in 2016 de opleiding project manager afgerond, waarna hij verder is gegaan als Projectleider. Hij ondersteunt de sales met lichtplannen, montage tekeningen, is op de bouw aanwezig om het installatie team aan te sturen!

 
Met wat voor uitdagingen krijg jij te maken in je functie en hoe zie jij de toekomst van LUMINAID?

“De projecten worden steeds complexer en ook de vraag naar combi installatie met montage wordt steeds meer aangevraagd” gaf Nick aan bij de vraag welke uitdagingen hij tegenkomt. “De gebouwen moeten steevast energiezuiniger/efficiënter worden ingericht terwijl de eisen rondom licht veeleisender worden”. In de toekomst wordt licht nóg slimmer, efficiënter en installatie/montage wordt verwacht vanuit de klant, denkt Nick. Voor LUMINAID betekent dit dat de ondersteuning naar klanten toe nog verder uitgebreid gaat worden om ze nog verder te kunnen ontzorgen. “We ontzorgen nu onze klanten zoveel mogelijk en dat doen we goed, daar mogen we trots op zijn als bedrijf! Maar ik denk dat dit nog belangrijker gaat worden in de toekomst en dit zal geen probleem worden voor LUMINAID”. Bent u benieuwd wat Nick voor uw project kan betekenen? Neem contact op via www.luminaid.eu of vul het contact formulier in door hieronder op de knop te drukken!


Project van de maand!

De Betho
Verbetering van de productiviteit en werkomstandigheden is nog nooit zo eenvoudig geweest! Zoals hier bij het re-lighten van de bedrijfsruimte voor De Betho in Goes. Dit bedrijf begeleid medewerkers naar zo regulier mogelijke, externe arbeidsplekken.

Kuijpers Installatie B.V. techniek verzorgde hier de installatie van DATALUX lijnverlichting. Door het re-lighten van bedrijfsvastgoed wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het verduurzamen van de bedrijfsvoering. Dit, terwijl de productiviteit en veiligheid toeneemt. Wilt u meer weten over wat goed licht voor u kan betekenen? Bezoek de website en bekijk een greep uit onze projecten!