DATALUX nieuwsbrief 20/4/2020

Maandag ochtend nieuwsbrief week 17 - 20 april

20-04-2020

DE LUMINAID MAANDAGOCHTEND NIEUWSBRIEF

Week 17 – 20 april

VEILIGE ARMATUREN VOOR VEELEISENDE HACCP OMGEVINGEN
In de voedselverwerkende industrie worden hoge eisen gesteld aan de materialen die gebruikt worden. Het DATALUX lijnverlichtingssysteem is de standaard voor deze toepassingen. Niet enkel op het gebied van het unieke ontwerp van de armaturen welke stof- en waterdicht zijn, slagvast zijn en geen gevaarlijke componenten zoals glas bevatten. Maar ook omdat de hoogwaardige LED-lichtbronnen een kleurherkenning realiseren die door traditionele armaturen niet te evenaren zijn.

VLEKKELOOS TOEPASSEN
Het DATALUX verlichtingssysteem is internationaal befaamd voor de vlekkeloze toepassing in de meest uitdagende HACCP werkomgevingen, waarbij met uitdagende reinigingsmiddelen en hoge druk wordt gewerkt. DATALUX lijnverlichtingssys­temen worden toegepast bij vleesverwerkers, uitbeenders, groente en fruitsorteerders, producenten van zoetwaren, pro­ducenten van sauzen en smaakversterkers en kruidensorteer­ders. Het ronde profiel vermijdt stofophoping, is eenvoudig schoon te houden en is eenvoudig te monteren. LUMINAID biedt diverse montageoplossingen waarbij vuilophoping wordt voorkomen en reiniging eenvoudig blijft.

 

LUMINAID – UNILEVER
Een mooie weergave van onze DATALUX in het Unilever Global Foods Centre met dank aan Installatie360. Hier hangt onze DATALUX verlichting in de parkeergarage, pilot plant en laboratoria en hebben we een bijdrage kunnen leveren aan het BREEAM-NL Outstanding certificaat. Bekijk de video door op deze LINK te klikken.

 

Wist u dat?
Onze DATALUX verlichtingssystemen een ongekend laag energieverbruik per vierkante meter hebben en zijn volledig geschikt voor toepassing in gebouwen met de hoogste BREEAM en LEED-scores.