DATALUX NIEUWSBRIEF 06/07/2021

De LUMINAID DATALUX nieuwsbrief!

28-07-2021

De vernieuwde CAP.LOOP!

Met de vernieuwde CAP.LOOP kan in de lichtlijn een additionele externe PSU-driver worden geïnstalleerd. Hiermee kan de lichtlijn onafhankelijk van het vermogen van de eerste driver worden verlengd. Voeding (AC) en dimsignaal van de lichtlijn worden doorgekoppeld zodat de functionaliteit van de gehele lijn behouden blijft.

  • Compacter
  • Plug-and-Play installatie
  • Verschillende versies beschikbaar

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de prodcutsheet HIER!


Maak kennis met LUMINAID: een interview met Thomas Frijters

Deze maand is Thomas Frijters (Sales Engineer) geïnterviewd! Zo geeft Thomas aan waar de uitdagingen liggen voor hem in de toekomst, wat hij voor klanten betekent en hoe de toekomst van LUMINAID eruit gaat zien. “Er zal uiteindelijk een full service optie zijn, een soort totaal pakket waarmee alles gelijk geregeld is voor de klant”.
Ben je benieuwd wat Thomas Frijters nog meer verteld heeft over de toekomst? Klik HIER om verder te lezen.

 


 

Project van de maand: Playdôme Roosendaal

Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal is de afgelopen weken druk bezig geweest met de bouw van Playdôme Roosendaal waaronder de lichtlijnen van LUMINAID. In het nieuwbouw project worden de kartbaan, bowlingbaan, de ruimte voor het lasergamen en de kantoor ruimtes voorzien van hoogwaardige LUMINAID LED verlichting.
 
Robbin Aerts van Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal gaf in een kort interview waan dat de keuze op LUMINAID is gevallen omdat de armaturen slagvast en compact zijn, het snel te installeren is en het er netjes en strak uitziet. “De verlichting in het kantoor moest passen bij het bedrijf. Met LUMINAID ledverlichting kun je de verlichting in het kantoor speels ophangen, hier was de klant ook erg van gecharmeerd. Daarnaast schakelt LUMINAID snel om als er toch nog iets moet veranderen en is het weer snel kloppend gemaakt”.
 
“LUMINAID heeft een uniek concept met de LED lijnverlichting. Het is compact, strak en geeft veel/goed licht terwijl het een hele goede gelijkmatigheid heeft.  Het is een compleet concept wat LUMINAID aanbiedt” gaf Robbin aan toen er aan hem gevraagd werd wat LUMINAID nou uniek maakt.  


Kennis Sessie met Frank Dings

Frank Dings (CTO van LUMINAID) gaat de komende tijd informatie delen. In deze sessies wordt verteld hoe LUMINAID tot haar producten is gekomen en wat nou echt belangrijk is bij de juiste lichtoplossing. Ben je benieuwd wat Frank allemaal gaat vertellen? Bekijk de video HIER en houdt ons in de gaten!