DATALUX nieuwsbrief 04/05/2020

Maandag ochtend nieuwsbrief week 19 - 4 mei

04-05-2020

DE LUMINAID MAANDAGOCHTEND NIEUWSBRIEF

Week 19 – 04 mei

BEWEZEN HET BESTE ARMATUUR VOOR KOEL- EN
VRIESHUIZEN.

DATALUX lijnverlichtingssystemen zijn uitermate geschikt voor koel- en vrieshuizen, coldstores en andere specialistische opslaglocaties waarbij uitdagende temperaturen de norm zijn. In ruimten met Celsius van ruim 20 graden onder het vriespunt functioneren onze verlichtingssystemen nog steeds optimaal. Zeker gecombineerd met de verwerking en opslag van voedselwaren is het DATALUX systeem de meest geschikte verlichtingsoplossing. Door de modulaire opbouw van het DATALUX verlichtingssysteem worden de onderhoudskosten tot een minimum beperkt

VOOR DE KOUDSTE OMGEVINGEN
Wanneer gewerkt wordt in een extreem koude omgeving is het welzijn van de werknemer kritisch. Een juiste verlichting, die altijd werkt, goede gelijkmatig, met een uitstekende kleurherkenning is cruciaal. DATALUX systemen zijn reeds geïnstalleerd bij diverse coldstores voor sappen en condensaat, opslag en verwerking van vis- en vlees, maar ook bij de opslag en handling van groente en fruit. Onze systemen zijn standaard IP65, slagvast en schakelbaar naar diverse lichtniveau‘s. De keuze aan diverse lumenpakketten en optieken zorgt voor de juiste verlichtingniveau’s in stellingpaden, pickruimten en bewerkingsruimten.

Wist u dat?
LUMINAID al haar producten ontwikkelt en produceert waarbij het toepassingsgebied centraal staat. De wensen en eisen van eindgebruikers zijn het fundament voor een goed doordachte productfamilie, welke zijn toepasbaarheid heeft bewezen zowel in productie, distributie / expeditie en glastuinbouw.