DATALUX NIEUWSBRIEF 02/08/2021

De LUMINAID DATALUX nieuwsbrief!

03-09-2021

Veilige armaturen voor veeleisende HACCP omgevingen

In de voedselverwerkende industrie worden hoge eisen gesteld aan de materialen die gebruikt worden. Het DATALUX lijnverlichtingssysteem is de standaard voor deze toepassingen. Niet enkel op het gebied van het unieke ontwerp van de armaturen welke stof- en waterdicht zijn, slagvast zijn en geen gevaarlijke componenten zoals glas bevatten.

Meer weten waar een HACCP verklaring aan moet voldoen? Bekijk de informatie HIER!


Tevreden klanten is waar Leon energie van krijgt!

Deze maand is Leon Vermeer geïnterviewd! Zo geeft Leon aan waar de uitdagingen liggen voor LUMINAID in de toekomst, wat hij voor klanten betekent. We zullen ook in de toekomst de focus leggen om de klanten van A tot Z ontzorgen door flexibiliteit, de snelheid van levering en de snelle montage. Hierdoor zullen de kosten minimaal zijn bij zowel nieuwbouw en relighting”.

Ben je benieuwd wat Leon Vermeer nog meer verteld heeft over de toekomst? Klik HIER om verder te lezen.

 


 

Project van de maand: Brouwers Logistics

DC Brouwers Logistics

Brouwers Logistics heeft haar centrale distributiecentrum gerealiseerd te ‘s-Hertogenbosch. Het distributiecentrum grenst aan de A59 en is nabij de BCTN Bossche Container Terminal gelegen, waardoor het goed bereikbaar is over de weg en water. Brouwers nieuwe DC kent nauwe stellingen waarbij in de hoogte gewerkt dient te worden. Een hoog lichtniveau zowel op het horizontaal werkvlak (vloer) als in de stellingen tot op ruim 10 meter hoogte was vereist. 

Door inzet van DATALUX.LT armaturen voorzien van de door in huis ontwikkelde narrowbeam lenstechnologie wordt een helder lichtbeeld gecreëerd op zowel de vloer, als over het gehele verticale vlak van de stellingen.


Binnen kijken bij – vacature Adviseur Groeiverlichting

Gaan van de woorden techniek, tuinbouw en innovaties jouw hart sneller kloppen?

Ga je graag met telers het gesprek aan, zie jij in LED-verlichting de toekomst en wil jij werken bij een snelgroeiend bedrijf? Wij zoeken een enthousiaste, communicatieve adviseur groeiverlichting ​met een passie voor tuinbouw. Meer weten over deze functie? We spreken je graag! Bekijk de Vacature hier of stuur een mail naar Marjolein Hölzken via m.holzken@aeres.nl.