DATALUX NIEUWSBRIEF 02/06/2021

De LUMINAID DATALUX nieuwsbrief!

21-06-2021

LUMINAID-lichtlijnen in een BIM model verwerken? Dat kan!

De onderdelen van LUMINAID’s DATALUX lichtlijnsystemen zijn ook beschikbaar in handige 3D modellen. Ontwerpers, adviseurs en installateurs kunnen ook in een BIM-omgeving aan de slag. Aan het werken in één centraal 3D-model zitten veel voordelen. Naast dat het tijdwinst oplevert zorgt het voor:

  • Eenduidigere communciatie
  • Transparanter te werk
  • Efficiënter werken

Ben je benieuwd wat LUMINAID voor jou hierin kan betekenen? Lees dan HIER verder!


De toekomst van LUMINAID: een interview met Dennis Gieselaar

Deze maand is Dennis Gieselaar (algemeen directeur) geïnterviewd! Zo gaf Dennis aan dat LUMINAID op dit moment een nieuw strategisch plan aan het afronden is waarbij LUMINAID de komende jaren nog grotere stappen neemt dan die de afgelopen jaren zijn gemaakt. Het blijft daarbij uitdagend om de juiste technologische keuzes te maken. Volgend jaar introduceert LUMINAID DATALUX Next Generation: een nieuw ontwikkelt lichtlijnsysteem!
Ben je benieuwd wat Dennis Gieselaar nog meer verteld heeft over de toekomst? Klik HIER om verder te lezen.


 

Project van de maand: Esbro Premium Poultry Concepts

Van Weerdenburg Elektrotechniek BV heeft afgelopen weken de eerste LUMINAID lichtlijnen geïnstalleerd bij Esbro BV. Er wordt in de nieuwe productie ruimte LUMINAID lichtlijnen geplaatst als in de bestaande productie ruimte. In de huidige productie ruimte wordt het bestaande TL-verlichtingsinstallatie vervangen door duurzame en hoogwaardige LUMINAID LED verlichting.

Raymond van Weerdenburg (directeur van Van Weerdenburg Elektrotechniek BV) gaf in een kort interview aan dat de keuze op LUMINAID is gevallen omdat het verlichtingssysteem van LUMINAID aan alle eisen voldoet voor de food industrie. In de productie ruimtes hangt er namelijk veel vocht en zijn ze makkelijk schoon te maken. “Het verlichtingssysteem van LUMINAID heeft een hele goede gelijkmatigheid en in haar lichtlijnen noodverlichting verwerkt. Daarnaast is het instaleren van LUMINAID lichtlijnen erg prettig en makkelijk en de service die LUMINAID aanbiedt is erg fijn”.”. Gaf Raymond aan toen er aan hem gevraagd werd wat LUMINAID nou uniek maakt.

Als laatste werd gevraagd aan Raymond hoe eindgebruikers reageren op het eindresultaat; “Klanten zijn altijd erg enthousiast als ze het eind resultaat zien en ervaren het als prettig werklicht”


Hoe instaleer ik een PIR sensor TRONIC?

Wist u al dat onze TRONICS erg eenvoudig te monteren zijn? In de korte video hierboven laten wij zien hoe makkelijk het is! Ben je benieuwd wat LUMINAID voor u kan betekenen? Of wil je meer informatie over onze TRONICS? Klik dan HIER.