Lijnverlichting

Voor iedere bedrijfsruimte

Op de werkvloer zijn productiviteit en veiligheid afhankelijk van het welzijn van uw medewerkers. Optimale concentratie is van groot belang om fouten met verstrekkende gevolgen te kunnen voorkomen.

De bedrijfsmatige lichtoplossingen van LUMINAID kennen een uniek hoge gelijkmatigheid, zijn leverbaar in verschillende kleurtemperaturen en hebben een uitzonderlijk hoge kleurherkenning. Vervanging van bestaande verlichting gaat in een handomdraai door het eenvoudige plug-and-play principe.

 

Waarom Luminaid

Voor bedrijfsruimtes

  • Ongekende gelijkmatigheid levert comfort en veiligheid
  • Zeer energiezuinig
  • Eenvoudig te monteren
  • Extreem lange levensduur

COMFORTABELE
NATUURLIJKE VERLICHTING

Verlichting levert een belangrijke bijdrage aan hoe mensen zich voelen. Comfortabele, natuurlijke verlichting ondersteunt uw medewerkers en verhoogt het gevoel van welzijn. De verlichtingsoplossingen van LUMINAID geven uw werknemers de energie die ze nodig hebben om optimaal te kunnen presteren.  Het helpt een werkomgeving te creëren die het welzijn en de productiviteit van medewerkers optimaliseert. Immers, wie zich goed voelt presteert beter. Integratie in een slim stuursysteem verhoogt de productiviteit en de bedrijfszekerheid, terwijl onze uitgekiende lichtbronnen met lenscombinaties de kijkomstandigheden verbetert en de concentratie bevordert.

EFFICIËNT
VERLICHTEN

Bedrijfsmatige lijnverlichting op basis van het DATALUX verlichtingsysteem levert efficiency, comfort en veiligheid. Het efficiënt verlichten van een omgeving omwille van een veilige werkplek gaat nu dus ook hand in hand met het creëren van een aangename sfeer. Onze lichtlijnen verbeteren niet alleen de visuele perceptie maar zijn ook in staat om specifieke elementen van een ruimte te accentueren.

Waarom Luminaid

Voor bedrijfsruimtes

  • Plug-and-play uitbreidbaar met wifi, camera's en audio
  • Geïntegreerde noodverlichting
  • In diverse kleurtemperaturen te verkrijgen
  • Verschillende lens-optieken voor alle toepassingen beschikbaar

De producten van LUMINAID

DATALUX.IQ

Het armatuur als
infrastructuur

Het lijnverlichtingsarmatuur waarbij moeiteloos intelligentie kan worden toegevoegd zodat een modulair concept ontstaat waarbij naast het optimaal lichtniveau ook functies zoals sensoriek, wifi, omroep, camera’s toegepast worden. Kosteneffectief, duurzaam en met de beste technologie beschikbaar.

Meer informatie

DATALUX Staaldraad ophanging met haak

LUM-LS15xx-CBLE-150H RVS draad met haak voor pendelen stalen montagebeugel

DATALUX montagebeugel draad

LUM-LS00xx-CLMP-SL40 RVS montagebeugel voor DATALUX lichtlijnsystemen

Workpoint Tronic

LUM-DL02IQ-WPNT-1P1E Met deze tronic wordt een voedings- en ethernet aansluitpunt gecreëerd in de lichtlijn. Hierdoor ontstaat een access-point voor bijv. een printer of scanner.

PIR Sensor Tronic

LUM-DL02IQ-SNSR-PRxx Geïntegreerde aanwezigheidsdetectie, zowel voor .LT als voor .IQ

DATALUX.LT

De nieuwe standaard
voor lijnverlichting

Het minimalistisch ontwerp gericht op een optimale lichtbeleving en duurzaamheid in veeleisende omgevingen maken het DATALUX.LT systeem tot de standaard van industriële lijnverlichting. Continu licht zonder verblinding, een zeer lange levensduur en modulaire opbouw.

Meer informatie

DATALUX Staaldraad ophanging met haak

LUM-LS15xx-CBLE-150H RVS draad met haak voor pendelen stalen montagebeugel

DATALUX montagebeugel draad

LUM-LS00xx-CLMP-SL40 RVS montagebeugel voor DATALUX lichtlijnsystemen

PIR Sensor Tronic

LUM-DL02IQ-SNSR-PRxx Geïntegreerde aanwezigheidsdetectie, zowel voor .LT als voor .IQ

CAP.LOOP

LUM-DL02IQ-LPBx-xxxx Doorkoppel box tussen de armaturen in de lijn voor het aansluiten van een extra power supply. Geschikt voor zowel .IQ als voor .LT.

BEKIJK ONZE PROJECTEN

BRESC Werkendam

Stoter Truckservice IJsselmuiden

LABO Geldrop

Neem contact op

Met onze lichtexperts

Zij helpen u graag met uw vragen of direct met een lichtplan op maat!